''Ik ben heel trots op je dat je bezig bent met afvallen'' ~ Utopia Gekte

2/19/2016

''Ik ben heel trots op je dat je bezig bent met afvallen''

''Ik kan nooit op bed liggen want hij ziet het''

Gina laat weten vandaag veel bewoners te gaan knippen, maar ook heeft ze vandaag echte klantjes. Michael vertelt dat hij het ontbijtje voor Ramona heeft geregeld. Rowena zou mensen wakker maken na de koeien, maar dat heeft ze niet gedaan. Volgens haar waren ze allemaal al wakker, maar Gina en Bas zeggen van niet. Ramona heeft ook post gehad van mensen waar ze het niet van had verwacht. Ramona's moeder is blij dat ze straks komt. ''Ik ben heel trots op je dat je heel erg bezig bent met afvallen, maar vandaag mag je wel een stukje taart nemen want je word maar één keer 26 jaar'', schrijft een vriendin. Ramona moet daar om lachen want dat zeiden ze altijd tegen elkaar en daardoor vielen ze nooit af.

Cees vroeg gister aan Ramona of ze ziek was omdat ze in bed lag. Cees zegt dat hij haar vaak in bed ziet liggen. ''Hij zet me altijd ten schande die man, ik kan nooit op bed liggen want hij ziet het'', grapt Ramona. Even later zien we Cees rappen voor Ramona wat Ramona zo te zien best leuk vind. Rowena geeft om tien over tien aan dat ze iedereen mist en dat haar vriendinnetjes gaan trouwen in mei. Ivan zien we buiten aan de vlonder bij het Cordwood klussen en om tien voor half elf zien we Gina in de kapsalon het haar van Bjorn doen. Cemal zien we de koe aaien en daarna de gym in gaan om te sporten en Wim zien we bezig met de vloer van het bruin café. Hij veegt de vloer schoon. Ramona maakt zichzelf nog even op voor de spiegel. Als vanmiddag haar bezoek komt wil ze er natuurlijk op en top uit zien.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.