''Ik ben geen f*cking hond'' ~ Utopia Gekte

2/02/2016

''Ik ben geen f*cking hond''

Michael is weer Megan

Om tien over half drie helpt Dominique Michael om zijn jurk aan te trekken en zijn zender weg te werken. Daarna zet ze hem op de foto voor zijn solidariteitskast samen met Benjamin en Victoria voor de foundation en een ansichtkaart. Om tien over drie zien we Dominique even met Ramona in de merchandise shop. ''Het maakt me sacherijnig, agressief. Ik ben geen f*cking hond. Ik weet dat ik me misschien ook in die positie heb gezet. Dat ik geen mening heb, maar dat wil niet zeggen dat ik niks kan. Als ik het drie keer vraag en nog steeds niet er bij betrokken word. Eerst moeten die ingewerkt worden en dan kan jij ingewerkt worden'', Dominique vind dat onzin. Ze is het zat om haar mond te houden. Ze is er zo klaar mee. Ze is het zat om gezien te worden als het meisje met de camera dat net niet zo goed is als Naomi en het meisje dat naast Bas ligt. ''Geef me maar een fotografie cursus en haal me maar weg bij Bas. Als het zo moet dan moet dat'', aldus Dominique.

''Dit is ook ons Utopia'', laat Ramona weten. Dominique begint uiteindelijk weer over het muziek uurtje. Ze denkt niet met een nummer te kunnen laten weten wie zij is. Ze denkt dat ze het met een quote gaat doen. Om tien voor half vier zien we Mark, Bjorn en Wim bij de brievenbus waar ze een grote lading pakket post ophalen. Binnen opent Mark snel een doos waar een nieuw paar sportschoenen uit tevoorschijn komt en Bjorn merkt op dat de 111 medailles voor carnaval er zijn. Mark trekt meteen zijn nieuwe sportschoenen aan waar ook zijn naam op gezet is. ''Ze zitten perfect. Ze zitten echt super. Dit zijn echt speciale sport schoenen, met een speciale hak, keihard en plat'', aldus Mark als hij ze boven op de vide trots aan Gina laat zien. Gina en Rob liggen op dat moment al weer een tijdje op bed en Michael word als Megan nog steeds op de foto gezet, maar dit keer als boerenmeid in de stal bij de koeien en de geiten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.