''Ik begin op Ivan te lijken'' ~ Utopia Gekte

2/15/2016

''Ik begin op Ivan te lijken''

''Laat hem een keer beseffen waar hij mee bezig is''

Het gesprek tussen Gabriëlle en Rowena gaat nog even verder. ''Hij is zo vastgeroest, het is ongekend'', aldus Rowena. ''Als ik met hem praat is het 'ja ja ja je hebt gelijk, daar moet ik ook op letten' en dan uiteindelijk zie ik er niks van terug. Wat leert hij nou hier. Wat leert hij als hij elke keer weer terugvalt in dat patroon. [...] Hij heeft gelijk wat betreft bekers... maar hij gaat mij pakken...''. Er volgt een streamlock. Rowena denkt ook van Bas zeg ook eens iets tegen hem, maar volgens Gabriëlle zal Bas ook wel weten dat dat niet werkt. ''Bij Cees, niks werkt. Het werkt gewoon niet, maar ik kan wel begrijpen dat je je fucked up voelt. Laat hem een keer naar jou toe komen. Laat hem een keertje voelen. Laat hem nou eens een keer beseffen waar hij mee bezig is'', aldus Gabriëlle. Rowena zegt elke keer sorry terwijl ze soms gewoon in haar recht staat. Ze ziet elke keer een patroon bij hem terug komen. Gabriëlle snapt ook niet waarom Cees zo ge-focussed is op anderen. ''Elke keer dat gedoe over een kommetje'', aldus Rowena. ''Ik ga me niet druk maken om een bord'', laat Gabriëlle weten. Gabriëlle snapt niet waarom hij zo tript om kleine dingetjes. ''Hij doet hier heus niet alles. Doet wel veel, maar come on. Als je alles zou doen dat zou niet gezond zijn. Hij wil alles doen, wil overal op letten'', aldus Gabriëlle. ''Ik doe echt mijn best en baal als een stekker van mezelf omdat ik zo tekeer ga. Ik ben het niet gewend, waarom heb ik dit dat ik ineens zo boos word. De kunst is rustig te blijven en het lukt me niet en daar baal ik van'', aldus Rowena. ''Misschien omdat hij achter je aan komt'', reageert Gabriëlle.

Cees lijkt er ondertussen echt niet mee te zitten. Om tien voor drie zien we hem maar even wat chocolade uit zijn kist weg eten in zijn slaapkamer. Rowena wil vanavond in de studio slapen en post schrijven. Ze vind het verschrikkelijk zich zo te voelen. ''Je moet gewoon je tijd nemen zolang je het nodig hebt en misschien even landen'', adviseert Gabriëlle. ''Hij ziet het grotere plaatje niet. Hij heeft oogkleppen op en dat is zonde van zo'n man'', aldus Rowena. Het ene moment heeft ze zo'n respect voor hem en het andere moment denkt ze waar komt die bekrompenheid vandaan. Gabriëlle loopt soms weg omdat ze weet dat ze zich gaat irriteren, maar Cees loopt continu achter Rowena aan. Gabriëlle zou daar bij elk persoon boos om worden. Ze vind dat echt niet kunnen. ''Als iemand zegt laat me met rust dan moet je diegene met rust laten en geen dingen zeggen die niet zo zijn, dan maak je me juist boos'', aldus Gabriëlle. Rowena wil gewoon een vrolijk meisje zijn en genieten van de periode daar. ''Dit gaat blijven. Dit is gewoon Cees'', aldus Gabriëlle. Cees zuigt alle energie er uit. ''Het negatieve weegt zoveel meer dan het positieve. Zo zonde'', vind Rowena. ''De kunst van het loslaten begrijpt Cees niet'', aldus Gabriëlle. De dames omhelzen elkaar. ''Thanks baby dat je er voor me bent'', aldus Rowena. ''Ik voelde je gewoon'', laat Gabriëlle weten. ''Ik gooide al met schoenen'', aldus Rowena. ''Ik begin op Ivan te lijken'', lacht ze.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.