Hoeveel is Ramona afgevallen? ~ Utopia Gekte

2/11/2016

Hoeveel is Ramona afgevallen?

Arjuna geeft gratis les wegens armoede.

Dag 772 van Utopia is begonnen, goedemorgen! Het heeft even geduurd voordat er weer leven in de brouwerij kwam. Rond 9 uur 's ochtends is Ivan begonnen in de stal. En ongeveer een half uur later zien we verder alleen Victoria uit bed. Precies om half 10 's ochtends stapt zij onder de douche en is het nog saaier op de livestreams. De halve dag van de armoede is alweer voorbij. Dus ze kan zo lang douchen als ze wil. Ook lijkt het geen dag te zijn waarop niet gerookt wordt, want Ivan heeft vanochtend zijn eerste sigaret al gerookt.

Enkele minuten nadat Victoria onder de douche stapt komt Arjuna met veel positiviteit de loods binnen zweven. Dit om te ontdekken dat niemand op zijn levenslust zit te wachten. Als ik hem was ging ik meteen rechtsomkeert, maar Arjuna ziet nog een sprankeltje hoop in de Utopianen en blijft. Victoria komt de douche weer uit en besluit op verzoek van Arjuna mee te doen. Ze kan nog niet warm douchen 'dus waarom niet', is haar reactie. Ze moppert tegen Arjuna dat ze wil werken en dat de solidariteit ver te zoeken is. ''Dat is een beetje jammer, maar ik ga wel mee'', zegt Victoria. Arjuna begint er meteen over dat er ook gedoe was rondom zijn komst vanwege de armoede. Wat hem betreft mogen ze het 'lesgeld' van vandaag aan een goed doel schenken of deze les als gratis beschouwen. ''Sporten kan ook als je arm bent. Dan voel ik mij ook niet bezwaard. Ik doe ook altijd mee aan goede doelen, dat vind ik leuk'', geeft Arjuna aan. Misschien niet helemaal de juiste woordkeuze omdat het beter zou zijn als goede doelen niet hoefden te bestaan. Aangezien overheden geld verkwanselen aan dingen als oorlogje spelen zal er nooit een wereld zijn zonder goede doelen. Maar dat is weer een hele andere discussie en een ander programma! :-) Het gebaar van Arjuna is erg aardig, maar dit hadden de bewoners zelf moeten bedenken. Arjuna blijft tegen iedereen herhalen dat het geld naar een goed doel gaat en sporten ook in armoede kan. Klopt als een bus, maar dan wel zonder personal trainer. De Utopianen zijn zelf creatief en kundig genoeg om hun bed uit te komen en een rondje te gaan hardlopen over de paden. En voor alle mensen die echt in armoede leven zijn er ook geen personal trainers die even langskomen uit medelijden. Enfin, ik merk dat ik teveel begin te klagen nu. Dat is niet de bedoeling dus tijd voor positiviteit! :-) De bewoners komen stuk voor stuk uit bed en barsten van de energie om te gaan sporten. Samen met Arjuna gaan ze zo meteen aan de slag om het hart sneller te laten pompen, zweet uit het lichaam te laten transpireren en koolhydraten te verbranden. Utopia laat zich weer van haar beste kant zien en inspireert ons Nederland om meer te gaan bewegen. Ik zou zeggen doe gezellig mee met je mobiel, tablet, laptop en/of desktop. Scroll een keer of 10 dit hele artikel naar boven, naar beneden en andersom. Herhaal dit met elke vinger en je hebt je dagelijkse 30 minuten beweging er weer op zitten. Wil je de ultieme sport en afvalervaring? Scroll dan de hele dag alleen nog maar met je neus. Zo snel kan het gaan!

Snel door met de weging van Ramona. Hoeveel is ze afgevallen? Al snel blijkt dat ze 135,8 kilo weegt en dus weer 2,1 kilo is afgevallen. ''Dat gaat de goede kant op'', aldus Arjuna. In totaal is ze 14,8 kilo kwijt. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.