''Hoe vind jij het dat Mark vertrekt?'' ~ Utopia Gekte

2/14/2016

''Hoe vind jij het dat Mark vertrekt?''

Eén keer per maand aan het hek

Om kwart voor zeven zien we Ivan op de vide waar Mark en Gina inmiddels op bed liggen te knuffelen. Ivan geeft Mark even wat tips mee. ''Jullie weten wat jullie hebben''. Hij benadrukt dat ze niemand, geen screenshot, niks tussen hun moeten laten komen. Ze moeten niet luisteren naar wat een ander ze vertelt. Dominique en Bas zijn inmiddels ook klaar met eten en zien we ook knuffelen in de caravan. Ze liggen op elkaar en er word gekust. Om tien over zeven zijn Ramona, Michael en Cees ook al weer even klaar met de date. Ramona gaat een dutje doen en Michael en Rowena zien we ook op bed. Bas zien we om tien voor half acht nog steeds op Dominique liggen in de caravan. Er word geknuffeld, gekust en ze zitten aan elkaars billen. Als Bas het dekbed over hun heen wil trekken zegt Dominique dat ze niks te verbergen heeft.

Een uur later zien we Gina een pakketje ophalen bij de poort en Cees spreekt Bas aan over het vertrek van Mark. ''Hoe vind jij het dat Mark vertrekt?'' Bas zegt dat hij het natuurlijk wel aan zag komen. Cees ook. ''Uiteraard, hij was met de voorbereiding bezig, maar het moment zag ik even niet aankomen. Ik dacht dat die even iets langer zou blijven, maar dat zei ik vanmiddag al tegen hem'', aldus Cees. Toen Bas hoorde dat ze bij elkaar moesten komen wist hij al dat dat het was. ''Ja toen hij daar zo ging zitten had ik ook zoiets van o wacht even dat zou nog eens kunnen gaan gebeuren''. Om half negen zien we Gina druk bezig in het kantoor. Het pakketje wat ze net opgehaald heeft is ze nu aan het inpakken. Ze vertelt dat ze een foto van haar en Mark op canvas heeft bestelt en ze heeft ook nog iets wat hij pas open mag maken in de auto.

Om tien over negen zien we Ivan en Rowena bij de koeien om de stal weer uit te mesten en de beesten eten te geven. ''Je gaat wel wandelen met mijn hondjes hé'', horen we Gina om tien voor half tien zeggen. ''Wandelen met mijn hondjes en vissen met mijn papa en broer''. Andere bewoners reageren dat Mark ook zijn eigen familie heeft waarna Gina zegt dat hij nu ook haar familie erbij heeft. Ook vertelt ze dat Mark haar beloofd heeft om één keer per maand aan het hek te komen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.