''Hoe ik dingen verwoord daar herkennen ze me niet in terug'' ~ Utopia Gekte

2/09/2016

''Hoe ik dingen verwoord daar herkennen ze me niet in terug''

Dominique mist haar moeder

Om kwart over vijf zien we Dominique samen met Victoria voor de open haard zitten. Dominique snapt bepaalde dingen niet van haar post. Ze heeft gezegd dat ze niet houd van foto's van zichzelf maken. Toen schreven ze dat dat niet klopt want thuis maakt ze niet anders dan selfies. Toch klopt het wel, maar het is hier anders legt Dominique uit. ''Hoe ik dingen verwoord daar herkennen ze me niet in terug''. Dan schrijft ze dat ze haar daar om uit moest lachen en haar broer ook. ''Als dat dan het enige negatieve is''. Sommige dingen herkennen ze haar niet in. De verlegenheid bijvoorbeeld. Volgens Victoria kan zoiets ook door de situatie of de omgeving komen. ''Ik denk ook dat ik in mijn post duidelijk moet maken dat ze twee keer na moeten denken voor ze een oordeel vellen''. Volgens Dominique weten ze niet hoe het is om daar te zijn. Victoria is het daar mee eens. ''Het is zo makkelijk om altijd overal een oordeel over te hebben dat ga je nu nooit meer doen'', aldus Victoria. We krijgen een stream storing, maar na een keer refreshen hebben we weer beeld. ''Dat gevoel mag er ook zijn want als ik het nu ga verstoppen komt het er volgende week net zo hard uit'', aldus Dominique. Er volgt een stream wissel.

Mark en Gina zien we om half zes knuffelend op bed. ''Zeg dat je van me houd'', roept Gina. Mark wilde dat zeggen, maar nu zegt hij het niet meer. ''Nog één keer'', vraagt Gina. ''I luf joe'', reageert Mark met een kinderstemmetje. Niet veel later krijgen we Dominique en Victoria weer in beeld. Dominique vind ''ze'' dan kortzichtig want ze is met zo'n heftig thema binnengekomen. Victoria snapt ook niet waar de haast vandaan komt. Dominique hoeft zich niet te bewijzen bij de anderen. ''Het is toch hoe jij het ervaart''. Dominique vind het ook raar dat het zo verwoord word als dat ze een tweede kans krijgt. ''Je hoeft je door niemand te laten intimideren. Dat is niet bewust vanuit hem, maar er is geen balans in zo'n gesprek. Nu zeg je het tegen mij, maar je moet het aan hem stellen die vraag. 'Hé Michael, waarom stel je zo'n vraag. Vind je dat je me een eerlijke kans hebt gegeven überhaupt al'. Dan kan hij zichzelf namelijk verklaren. Dan is het zovele malen makkelijker. Dan blijft het niet in je systeem zitten'', aldus Victoria.

''Jezus ik mis mijn moeder'', laat Dominique weten. ''Dat snap ik. Wat zou je moeder tegen je zeggen op zo'n moment'', vraagt Victoria. ''Dat ik een diamant ben dat nog geslepen moet worden'', aldus Dominique. Victoria trekt Dominique tegen zich aan. "Laat het lekker maar allemaal over je heen komen''. Dominique zegt dat ze vandaag ook niks doet. ''Ik ben vandaag gewoon op''. Dominique heeft zin om alles op te schrijven en uit te leggen aan haar moeder. ''Dat mag toch'', reageert Victoria. ''Muziek in de oren en gewoon gaan. Daar heb ik echt behoefte aan'', laat Dominique weten. ''Moet je lekker doen'', reageert Victoria. Terwijl de dames zo zitten zien we opeens een traan over Dominique's wang lopen. Blijkbaar zit haar nog steeds van alles dwars.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.