''Hij moet echt een real life soap buiten'' ~ Utopia Gekte

2/25/2016

''Hij moet echt een real life soap buiten''

''Alsof niemand gegeten heeft vanavond''

Om tien over acht zien we Rowena en Ramona bij de koeien en om kwart over tien komen de standhouders het terrein op voor de standhouders borrel. Op datzelfde moment zien we Dominique, Bronno en Simone in de Luifel. Terwijl binnen in de loods de standhouders ontvangen worden zet Dominique de nieuwkomers in Le Luifel op de foto als promo voor de markt. Bronno heeft zijn nieuwe shirt aan met de tekst ''Bronnodig?'' en Simone een reclame t-shirt voor de markt. Zodra ze daar klaar zijn gaan ze weer naar binnen waar Simone zich één voor één voorstelt aan alle standhouders. In de stal vertelt Rowena aan Ramona dat ze een gesprek met Dominique heeft gehad over wat er gezegd werd over haar. Dominique wil niet gezien worden als gevaarlijk en Rowena heeft haar niet willen kwetsen met sommige dingen. Volgens Rowena snapt Dominique dat als iedereen naar hun toe komt en er zulke dingen gezegd worden dat dat zo'n afstand creëert. Volgens Ramona is er nu niks meer aan de hand. Nieuwe kansen. Rowena is ook niet een type van een partij kiezen. Ze is gewoon ''een loyal bitch''. Ze ziet ook wel het lieve en grappige meisje in Dominique en moet soms lachen om haar. ''Er is een stukje wat ik nog niet ken en dat zou ik graag willen leren kennen''. Rowena moest wel lachen om Michael hoe hij dat dan doet. ''Hij moet echt een real life soap buiten'', is Ramona van mening. Rowena laat uiteindelijk ook nog weten dat ze ''Dramona'' met een korreltje zout neemt. Zo'n drama queen vind ze haar niet. Er volgt een streamlock. ''Je hoorde toch die klik'', horen we haar daarna zeggen.

Om tien voor negen zien we Gina met pasteitjes de loods rond gaan. Sommige mensen zitten te kletsen, sommigen staan te kletsen en er worden allemaal lekkernijen gesnoept. Bronno besluit zichzelf ook maar even te laten zien en gaat net als Simone de standhouders langs om zich voor te stellen. Om negen uur zien we Gina weer druk bezig in de keuken. Cees is daar natuurlijk ook te vinden. Hij vraagt wat er in een bepaald hapje zit. ''Gehakt, kaas en gekruid vlees'', laat Gina weten. ''Alsof niemand gegeten heeft vanavond. Ze vliegen erop jongen. Ivan stond hier net te happen alsof hij niet gegeten had'', aldus Cees. Bas die de keuken in komt lopen hoort het nog net. ''Lekker snoepen hé. Sommige mensen hebben geen kist vol met chocolade'', aldus Bas. Voor de rest zien we dat Ivan met één van de standhouders aan het darten is en Simone zien we van de trap vallen. Ze liep de trap af, gleed waarschijnlijk uit en belandde onderaan de trap. Ivan kwam meteen naar haar toe om te vragen of het gaat en ook Rowena kwam meteen vragen of ze pijn had. ''Nee'', zei Simone. ''Je bent niet de eerste'', zegt Rowena die zich ontfermd over haar. ''Ik leef nog'', grapt Simone. Vervolgens vertelt ze aan Gina dat ze net keihard van de trap is gevallen. En niet veel later zien we Gina rondgaan met gehaktballetjes en kippen kluifjes.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.