''Hij moet beseffen dat hij fout zit, dat hij naar jou toe moet komen'' ~ Utopia Gekte

2/15/2016

''Hij moet beseffen dat hij fout zit, dat hij naar jou toe moet komen''

''Ik moet alles achter haar reet opruimen''

Na de ruzie tussen Rowena en Cees laat Rowena aan Cees weten dat ze een hele dag niet met hem gaat praten. ''Nou dat is mooi, lekker rustig'', reageert Cees. Even later zien we Rowena samen met Gabriëlle naar de studio lopen. ''Elke keer dezelfde bullshit. Ongekend echt ongekend'', aldus Rowena. Gabriëlle is het met haar eens. Die dacht dat Rowena spullen zou slopen. ''Ik was het van plan'', reageert Rowena. ''Dan loopt hij me achterna. De volgende keer wil ik gewoon dat iemand hem bij me weghaalt. Ik vind het geen stijl. Ik wil niet kwaad worden, maar hij triggert mij op een bepaalde manier. Ik heb zo lang geduld gehad en dan op een moment dat ik het niet kan hebben. Mark is net weg, nog niet eens een uur'', aldus Rowena. Binnen zien we Bas naar Cees toe lopen. Hij vraagt hoe het met Cees gaat. Cees begint weer heel het verhaal te doen van wat er gebeurd is. Lekker overdreven zoals we van hem gewend zijn. Dat hij alleen maar iets vroeg en dat ze meteen helemaal kwaad werd. Al ging er in werkelijkheid wel iets meer aan vooraf voordat Rowena echt kwaad was. Volgens Cees ruimt Rowena nooit op. ''Ik moet alles achter haar reet opruimen. Ze doet het gewoon niet en als ze dan ook nog van de samenleving is. [...] Toen werd ze woest. Om welke reden dan? Dan gaat ze echt agressief tekeer. Sorry hoor. Iemand kan ook zeggen nee, ik heb ze niet meer nodig. Ik ruim het even op. Klaar niks aan de hand'', aldus Cees. Met andere woorden als hij iets zegt moet iemand dat dus meteen doen.

''Dit is precies wat ik met hem besproken heb hé. Hij weet precies dat ik het niet leuk vind. Dat ik kwaad word op hem en hij doet er niks mee. Loopt achter me aan agressief typje dit dat''. Dan probeert Rowena weg te lopen, maar hij komt achter haar aan. Gabriëlle denkt dat ze precies hetzelfde als Rowena zou hebben gedaan. Rowena vind het kinderachtig. ''En dan lachen. Dat is kinderachtig''. Ze heeft zoveel geduld, heeft altijd zijn back. ''Maar deze pietluttige mierenn*ukerij. Daar zit ik niet op te wachten'', aldus Rowena. ''Maar hij snapt dat niet'', laat Gabriëlle weten. Gabriëlle weet ook niet hoe je met ''zo'n vent'' om moet gaan. Volgens Gabriëlle is Rowena de enige die Cees zo kwaad kan maken. Cees snapt Rowena, maar toch gaat hij door. Rowena bied altijd als eerste haar excuses aan. Rowena kan gewoon huilen ervan. Zoveel emotie zit er in. Ze wil niet zo zijn. Ze geeft om hem en dat weet hij ook. Dit is precies waar ze het eerder al eens over hebben gehad. ''En toch gebeurd het weer. Ik zeg ook hou op, maar hij luistert gewoon niet. Hij luistert niet, het heeft geen zin'', aldus Gabriëlle. Rowena vind het verschrikkelijk. Ze vind het niet leuk om zich zo te voelen, maar die timing van hem. Gabriëlle snapt ook niet dat Cees zich zo druk maakt. Rowena ruimt zo vaak borden en glazen van een ander op. Cees is niet de enige die dat doet, maar hij heeft het gevoel dat hij de enige is. Gabriëlle weet niet hoe je om moet gaan met zo iemand. Rowena gaat nu in ieder geval wachten tot hij naar haar toe komt. ''Hij moet beseffen dat hij fout zit, dat hij naar jou toe moet komen'', aldus Gabriëlle. Gabriëlle snapt ook niet dat Rowena telkens naar hem toe gaat.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.