''Het was geen biertje drinken, het was ordinair zuipen'' ~ Utopia Gekte

2/06/2016

''Het was geen biertje drinken, het was ordinair zuipen''

Ramona wil haar excuus aanbieden

Om half zes na afloop van expeditie Utopia horen we dat Mark twee B&B gasten verwelkomt in de loods. Gabriëlle en Michael duiken op datzelfde moment de horeca keuken in om te koken en Dominique en Ivan bekijken de foto's die tijdens de expeditie zijn gemaakt. ''Ik vond vuur maken zo leuk'', laat Dominique weten. Maar dat was waarschijnlijk omdat ze dacht dat het haar niet ging lukken. En ze had zo'n fijn gevoel toen het wel lukte. Om kwart over zes zien we Ramona met Dominique praten. Ramona geeft aan dat ze boos was toen Dominique won en dat ze gewoon niet tegen haar verlies kan. Ongeveer een kwartier later gaan de bewoners aan tafel om te eten. Cees snapt het niet dat de B&B gasten straks een frietje krijgen. ''Die kunnen toch makkelijk mee eten''.

Om zeven uur zien we Cees met Ramona en Michael praten in de horeca keuken. ''Gister kon je zien dat het fout zou gaan. Het was geen biertje drinken, het was ordinair zuipen. Ook met die kleine flesjes erbij. De een na de ander'', aldus Cees. Er volgt een streamlock. Even later horen we dat Ramona haar excuus wil aanbieden voor hoe ze in de kamer heeft gereageerd. ''Ik heb er niet goed op gereageerd. Mijn irritatie waarom ik dat deed was 'nu krijg ik de hele lading terwijl we met zijn tweeën naar bed zijn gegaan en alleen even na praten over hoe zijn dag is verlopen'. Je was ook echt wel boos en gefrustreerd. Vanochtend kwam het er ook echt wel uit. Ik wilde vanochtend zeggen 'Nee Cees we hebben het niet zo bedoeld'', laat Ramona weten. En weer volgt er een streamlock. Voor Michael was het vooral een uitlaatklep. Ramona daarentegen heeft naar eigen zeggen een drankje gedaan in de hot tub en is daarna naar bed gegaan. Het was gezellig ''daar moet het ook stoppen'', aldus Ramona. Michael geeft aan dat hij pas met Cees wilde praten zodra hij rustig was. Michael was vanochtend al aan het opruimen terwijl hij niet eens die rommel had gemaakt. Hij had op dat moment geen zin in drama en discussie. Ze konden beter gewoon opruimen en later praten, maar hij snapt wel de frustratie die Cees heeft. ''Ik vond het ook zielig aan de ene kant. Zacht uitgedrukt'', aldus Michael. Cees vertelt dat hij 's nachts de vol gekotste wasbak al aantrof onder een handdoek en dat het dus nog niet eens was opgeruimd. ''Ruim het dan ook op''.

Om kwart over zeven zien we Dominique, Mark, Bjorn, Bas, Rob, Wim en Benjamin buiten bij het kampvuur staan. Gina is dan nog druk bezig met het verven van de kapsalon. Om kwart voor negen zien we Wim, Benjamin, Gina, Rob en Mark nog steeds/weer bij het kampvuur. Ze hebben het onder andere over hoe Ramona deed tijdens de expeditie. Dat ze dingen riep als ''Ik kan niet meer'' en ''Die dunne word geholpen''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.