''Mensen moeten het ook niet groter maken dan het is'' ~ Utopia Gekte

2/18/2016

''Mensen moeten het ook niet groter maken dan het is''

''De stoppen sloegen door''

Om kwart over twaalf zien we Cees aan Cemal uitleggen hoe het werkt met de wasmachine schoon maken en Dominique en Gina zien we zichzelf even opmaken voor de spiegel op de vide. Michael zien we in de horeca keuken met Benjamin praten. ''De koning en dat hij zo zijn onderdanen. Ik werd er een beetje boos van. Ik heb gister genoeg gehoord en vanochtend begon hij weer. Zelfs bij emotie kan je dit niet maken. Daar pas ik voor'', aldus Michael. ''De enige die ik dankbaar moet zijn is mijn vader'', laat Benjamin weten. Cees komt er dan ook bij. ''Je hebt het goed verwoord'', vind Cees. ''Tegen de hele groep doet hij zo. Ik heb daar geen zin in'', aldus Michael. ''Ik heb een keer eerder een discussie met Ivan gehad. We gaan het er nooit over eens worden. Iemand kan niet iets in zijn eentje doen'', aldus Benjamin. Er volgt een streamlock.

Benjamin vind Ivan nog steeds een toffe gast en ze komen er wel uit, maar dit is iets waar hij het niet mee eens is. ''Vind je dit een goede manier'', vraagt Michael. ''Nee'', reageert Benjamin. ''Hij heeft zich net ook twee keer tegen gesproken in twee/drie zinnen. Dit kan niet. Ik snap niet dat mensen hun bek niet open doen. Waar gaan we heen. Is dit dus wat we willen'', vraagt Michael. ''Niet zolang ik hier ben. Het komt wel goed hoor'', laat Benjamin weten. ''Hoe die tekeer ging erg he'', vraagt Cees. ''Ja'', reageert Rob. ''Het was allemaal emotie, mensen moeten het ook niet groter maken dan het is'', vind Benjamin. ''De stoppen sloegen door, hij was helemaal de weg kwijt. Dit is precies wat mijn achterban tegen me zei. 'Daar wil je toch niet tussen zitten, die schreeuwers' en dat vind ik erg. Echt erg. Ik moet er niet aan denken'', aldus Cees. Weer volgt er een streamlock.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.