''Het voelt dan of ik iets verkeerd heb gedaan'' ~ Utopia Gekte

2/29/2016

''Het voelt dan of ik iets verkeerd heb gedaan''

Oefenen met de boyband

Om kwart voor twee zien we Bjorn voor zich uit staren op de bank. Hij is duidelijk geraakt door het vertrek van zijn maatje Wim. Bronno loopt naar hem toe en geeft hem een schouderklopje.  Even later horen we Bronno aan andere medebewoners vertellen dat hij Wim zijn roze gereedschapskist heeft gehad. Om kwart voor drie vraagt Dominique of Bas het leuk vind met de boyband. Bas wil het niet serieus nemen en door dit soort dingen word het wel serieus. ''Ik ben blij dat je er nog bent Bas'', laat Dominique weten. Dominique zegt dat ze Bas gehoord heeft gisteravond en dat ze naar Michael toe is gegaan voor een gesprek omdat ze niet wil dat Bas er tussen zit. Maar Michael had geen tijd en ze blijft niet proberen. ''Heb je nieuw advies voor me'', vraagt Dominique. ''Het siert je juist alleen maar als je blijft proberen'', vind Bas. Dominique voelt zich dan voor schut staan. ''Nee juist niet, totaal niet'', vind Bas. Dominique vind dat best spannend en elke keer is het zo. ''Snap je wat ik bedoel of niet'', vraagt Dominique. ''Het is steeds die stap'', laat Bas weten. ''Het voelt dan of ik iets verkeerd heb gedaan terwijl ik dat echt niet zo ervaar, maar dan ga ik weer even moed bij elkaar verzamelen'', aldus Dominique.

Om tien voor drie zien we Ramona en Michael op de schommelbank bij de vijver zitten waar ze al een tijdje boyband nummers aan het zingen zijn. Om kwart over drie zijn Ramona, Michael, Cemal en Bas in de gym te vinden om te oefenen. Tijdens de volgende Live in de loods willen ze optreden als boyband namelijk. ''I want it that way'', van de Backstreet boys zingen ze. ''Ramona's angels'', wil Ramona de boyband noemen. ''De backstreet ho's'', grapt Bas. ''Dat kan je echt niet maken'', vind Cemal. Ramona zegt dat kijkers kunnen mailen met een naam. Ramona verzint ook de danspasjes voor de jongens, al vind Bas het maar chaotisch. Er word veel gelachen totdat Ivan even komt ''storen''. Hij vertelt dat Cemal nog een ontgroening voor Bronno moet bedenken. Voor de rest zien we Gina en Gabriëlle om kwart voor vier in het zonnetje zitten voor het Cordwood huis waar ze post aan het schrijven zijn. Om tien voor half vijf zijn de jongens en Ramona weer klaar in de gym. Dan zien we Dominique samen met Ramona foto's maken van Michael, Bas en Cemal. De nieuwe boyband. Ramona ligt continu in een deuk vanwege Bas zijn poses en om kwart voor vijf zien we haar druk bezig in de loods met voorbereidingen voor weer een nieuwe theater workshop.


3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.