''Het is nooit verkeerd om ook eens bij jezelf te zoeken'' ~ Utopia Gekte

2/18/2016

''Het is nooit verkeerd om ook eens bij jezelf te zoeken''

''Is dit dan de plek als het zo heftig is''

Goedemiddag op dag 779 van het Utopia avontuur. Laten we snel beginnen met beschrijven wat er tot nu toe allemaal gebeurd is. Laten we beginnen bij vannacht. Om tien voor één vond er namelijk nog een gesprek plaats tussen Ramona en Rowena. Het begin is wat onduidelijk, maar het lijkt over Dominique te gaan. Ramona benadrukt bijvoorbeeld dat Bas ook haar mattie is. Rowena vind het wel een uitdaging. ''Het is nooit verkeerd om ook eens bij jezelf te zoeken, maar ik kan niks vinden''. Het is niet dat Rowena haar helemaal niet mag, maar het is niet diepgaand. Misschien beschermd Rowena zichzelf ook tegen het feit dat ze extravert is en Dominique dat niet begrijpt. Ivan zou iets gedaan hebben en toen gooide ze de hele koffie over zich geen. Volgens Rowena heeft die meid wel echt shit mee gemaakt. Rowena's inlevingsvermogen stopt wanneer het nog helemaal doorsuddert tot hier. ''Is dit dan de plek als het zo heftig is'', vraagt Ramona zich af. ''Ik heb ook shit meegemaakt, maar niet in zoverre als zij'', aldus Rowena. Ze vind het ook niet leuk voor Dominique om haar uit haar comfortzone te halen. Rowena heeft Dominique het gevoel gegeven dat ze haar te kakken zette. Maar Rowena heeft Dominique helemaal geen reden gegeven om haar niet te vertrouwen. Rowena vind dat vervelend aan de situatie.

Rowena heeft een grote bek, maar heeft het echt wel goed met mensen voor. Daarom beschermt ze zichzelf ook gewoon om misverstanden te voorkomen. Rowena snapt sommige dingen niet. Het ene moment is ze onzeker, het andere moment draagt ze uitdagende kleding en staat ze uitdagend te dansen. ''Het komt van beide kanten weet je, maar ik heb geen tijd. Ik zit krap in mijn tijd'', aldus Rowena. ''Als je je daar allemaal druk om moet maken. Ja sorry hoor, maar ik ga niet zo diep. Ik kan niet mijn hele ding voor je uitpluizen omdat iets diep gaat. Sorry, maar ik ben moe ik kan niet'', laat Ramona weten. Rowena heeft Dominique een kans gegeven, meerdere en dat doet ze nog steeds want ze sluit haar niet buiten, maar ze doet haar best en dat is ook goed. Ramona hangt ook niet zo met Gina zoals ze met Gabriëlle en Rowena hangt. Dat kan niet met iedereen. ''Het is vervelend dat ze zich dat persoonlijk aantrekt'', aldus Rowena. Rowena besluit te gaan slapen en Ramona ook. Morgen komt Arjuna dus dan moeten ze uitgerust zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.