''Het is één takke tering bende hier'' ~ Utopia Gekte

2/17/2016

''Het is één takke tering bende hier''

Cemal heeft niet goed geslapen

Cees moppert dus al vroeg tegen Cemal over het taken rooster en haalde ook naar Dominique uit dat ze haar taak niet gedaan zou hebben. Om kwart voor negen zien we Dominique achter de computer zitten in het kantoor en Cees staat er bij. Dominique wil niet dat Cees de conclusie gaat trekken dat ze er schijt aan heeft. ''Jij hebt zolang je hier zit ook weleens je taak niet uitgevoerd'', aldus Cees. Als Cees door moppert laat Dominique weten geen zin te hebben om er over te discussiëren. Cees weet dat, niemand wil dat. ''Iedereen zoekt het maar uit met die klerezooi hier. Het is één takke tering bende hier'', aldus Cees. Als Cees vervolgens Cemal weer tegen komt begint hij over Dominique. ''Bekkie terug want het is altijd jij''. Uiteindelijk vraagt Cees toch ook maar of Cemal goed geslapen heeft zijn eerste nacht. ''Nee, echt een kut bed, maar ik moet er even aan wennen denk ik ook. Ik ben ook niet gewend met zoveel mensen op een kamer te slapen'', reageert Cemal. Cees had daar ook moeite mee. Niet veel later zien we Cemal de loods vegen. Hij gaat vragen of iemand wat aan het bed wil doen. Het kraakt namelijk echt heel erg. ''Je kan het aan Wim vragen'', reageert Cees.

Cees heeft Cemal dus aan het werk gekregen en besluit zelf te gaan roken. ''Rookze'', reageert Cemal. Om kwart voor negen zien we Victoria ook haar bed uit komen. Victoria grijpt meteen in. Ze zegt dat ze de hele dag kunnen schoonmaken en raad Cemal aan om eerst koffie te gaan drinken. Straks komt ze hem helpen met schoonmaken. ''Doen wij het met zijn tweeën straks dan? Dan hebben we een blije Cees vandaag'', aldus Cemal. Met al die negativiteit 's ochtends, gaat Cemal aan het werk zodat het positief word. ''Komt goed, geniet even van je koffie'', reageert Victoria. Dominique zien we niet veel later weer bij Cees. Ze vind het vervelend als hij voor haar de conclusie trekt dat ze schijt heeft. ''Het is geen onwelwillendheid'', maar Cees wil de discussie verder niet aan gaan. In de armoedeweek heeft ze het niet gedaan, maar verder altijd. Om vijf voor negen zien we Dominique, Cemal en Victoria samen naar het rokersbankje lopen. Dominique vind het vervelend om de dag zo te beginnen. ''Je moet jezelf niet gek laten maken'', reageert Cemal. ''Gewoon denken fuck it ik reageer gewoon niet. Ik loop gewoon weg. Zulke mensen 's ochtends die altijd negatief zijn...'', aldus Cemal.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.