Hele stukken tekst uit Michaels post weg gehaald ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Hele stukken tekst uit Michaels post weg gehaald

Rowena krijgt nooit doorgestreepte brieven

''Die gast heeft energie'', laat Dominique om tien voor half zes weten als Cemal langs komt lopen. ''Ik word er moe van'', reageert Bas. Ramona vertelt in de slaapkamer over de lapdance die ze heeft gekregen. ''Hij kon het goed''. Ook vond ze hem een gentleman omdat hij vroeg of hij zijn broek uit moest doen. Het was wel een ding want haar moeder keek. ''Met hem hou ik het niet vijftien maanden vol. [...] Nee ik ga geen s*ks hier hebben'', aldus Ramona. Er volgt een streamlock. ''Sander heb je je post al? Sander i love you'', roept Michael. Bas en Cemal zien we druk bezig met de hot tub. Michael zien we in de slaapkamer en horen we zeggen dat hij het ook al in zijn brief kreeg. Rowena hoopt dat haar familie ook eens wat gaat schrijven. ''Ik krijg nooit doorgestreepte brieven'', aldus Rowena. ''Bij mij wel. Er zijn ook hele stukken bij mijn zus uitgehaald'', reageert Michael. Er volgt een soundlock en daarna een stream wissel. Dat mochten we dus niet horen.

Om tien voor zes zien we Ramona koken. Ze maakt pasteitjes en Surinaamse huzaren salade. Ook komt er nog meer bij zoals onder andere stokbrood. Om half acht zien we Cees met zijn vingers iets uit de schaal met eten pakken. Hij stopt het in zijn mond om vervolgens als smoes er achter aan te gooien dat Ivan dat altijd doet. ''Dit is een beetje Ivan. Eigenlijk wel lekker. Nu snap ik het''. Om tien over half acht kunnen de bewoners eindelijk aan tafel om te eten. Er is onder andere zalm. Surinaamse huzaren salade. Er zijn pasteitjes, pistoletjes en salade. Verder zien we Ivan en Rowena om half negen bij de stal om de stal uit te mesten en de dieren eten te geven.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.