Hebben de bewoners al nominatiestress? ~ Utopia Gekte

2/23/2016

Hebben de bewoners al nominatiestress?

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen en welkom bij weer een nieuwe dag Utopia. Dit is niet zomaar een dag want over enkele uren zijn we weer getuige van de nominaties! De lijnen voor het publiek zijn zojuist gesloten en rond het middaguur krijgen we te horen wie de publieksstemmen krijgen. En uiteraard welke bewoners deze keer genomineerd zijn. Voordat het zo ver is moet iedereen eerst nog even uit bed komen en acclimatiseren. Ramona was er wel bijzonder vroeg bij deze ochtend. Nog voordat de klok 8 uur sloeg was ze al aan het werk bij de koeien. Om kwart over 8 lijkt Michael uit bed te komen. Dat klopt ook wel, maar alleen om een kopje koffie te halen. Daarna dook hij met de koffie weer onder zijn warme deken. Ook Ramona kroop weer onder de wol nadat ze klaar was in de stal.

Rond de klok van negen uur is het weer tijd voor een postmoment. Benjamin mag de post ophalen en hij levert het af bij Rob die nog in bed ligt. Daar leest hij dan ook op zijn gemak de post door. Hij is vrij snel klaar met lezen en rond het moment af met een sigaretje achter de loods. Over de inhoud van zijn post krijgen we niets te horen. Hij heeft een kort gesprekje met Wim op het rokersbankje. Stefanie blijkt nog steeds verliefd te zijn op Rob. En hij lijkt daar niet heel gelukkig mee te zijn.

Verder is het zoals altijd nog een beetje een lamlendige bedoening deze ochtend. Gina, Gabriëlle en Rowena praten al een tijdje met elkaar terwijl ze in bed liggen. De sfeer is gezellig dus waarschijnlijk liggen ze er nog wel even. Binnen in de loods is er niet veel meer activiteit dan op de bedden. Benjamin leest rustig de krant en Wim zit tegenover hem naar de grond te staren. Er is bijzonder weinig nominatiestress te bespeuren. Zien we je straks in ons liveblog over de nominaties?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.