Hebben Bas en Dominique de liefde bedreven? ~ Utopia Gekte

2/14/2016

Hebben Bas en Dominique de liefde bedreven?

Zat Bas in Dominique?

Laten we beginnen met het volgende: Wij wensen jou een hele fijne Valentijnsdag, met of zonder liefde van je leven! Een bosje bloemen aan jezelf geven mag ook heus wel. Dan weet je zelfs zeker dat je ze mooi vind en lekker vind ruiken! In Utopia is Valentijnsdag vannacht al begonnen. Bas en Dominique zijn elkaars Valentijn vandaag. We schreven al over hoe ze elkaar intens zoenden in bed. Het lijkt alleen niet bij zoenen te zijn gebleven. Tussen de streamlocks door schijnt het dekbed een wilde attractie te zijn geweest waar de kermis bij in het niets valt. Er was ook wel het een en ander te zien omdat de deken hun lichamen vaak niet meer bedekte. Zo zagen we Bas zijn hand(en) ver in het broekje van Dominique stoppen. Zij haalde die hand op haar beurt weer een keer weg, maar erg vond ze het niet.

Uiteindelijk lagen ze weer onder de dekens en leek de echte actie plaats te vinden. Oftewel, ze hebben de liefde bedreven. Althans, dat is wat velen denken. Maar zeker zullen we het nooit weten aangezien we niet door de dekens heen kunnen kijken. En dat is misschien maar goed ook.  Zelf oordelen of ''ie erin zat or nah'? De beelden staan hier. En hier. En ook hier. Veel kijkplezier! Verder is er vannacht niks spannends gebeurt, behalve Cees die zoals altijd een rondje eten, roken en geheimzinnigheid doet voordat hij zijn bed weer in gaat.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.