''Had ik die paardenstaart gepakt en haar over die straatstenen gerost'' ~ Utopia Gekte

2/29/2016

''Had ik die paardenstaart gepakt en haar over die straatstenen gerost''

''Ze komt hier voor Bas en om te shinen''

Als Bas na een lang gesprek (deel 1 en deel 2) weer weg is blijkt dat Michael toch niet zo heel eerlijk tegen hem was zoals hij heel de tijd beweerd. ''Natuurlijk ben ik weg gelopen om die hele sanny, maar dat kan ik toch niet zeggen. Dan loop ik liever weg voor ik uitbarst. Ik heb een slokje op'', aldus Michael. Ramona wil niet dat hij met die ''shit'' gaat zitten. ''Dat zit ik wel'', laat Michael weten, terwijl hij eerder dus nog zei dat er niks aan de hand was. ''De hele dag, de hele week doe je anders en nu doe je opeens uitbundig en kijk je of ik wel kijk. Nou vriendin ik heb je heus wel in de gaten en zie dat je het heel leuk en gezellig hebt. Dat heb ik ook'', aldus Michael. Ramona ziet het ook. ''Ik kan echt gaan, maar dan negeer ik haar ook echt. Dan zit ze er wel mee, maar dat ben ik niet. Er staat heel groot Michael op mijn kwasten. Ze pakt ze en gaat ze gebruiken. Snap je waar gewoon..'', begint Michael. ''Ga je nou aan mij vragen of ik het snap'', reageert Ramona. Michael vind het naar dat mensen dingen zeggen over Dominique, maar zelf hun ''muil'' niet open doen. Hij zegt wat en meteen word er een hele ''sanny'' van gemaakt. ''Ik help je bij je doelen, steun je bij wie je bent, maar blijf uit mijn buurt'', aldus Michael. ''Ze probeert aandacht te krijgen en dat doet ze nu door negativiteit'', laat Ramona weten. ''Het gaat niet om een stem, het gaat er om dat mensen hun mond houden. Do loopt hier lekker h*erig te wezen in een topje en dingetje en ondertussen test ze je wel uit'', aldus Michael. Daarom vind Ramona het goed dat hij oprecht en eerlijk is. Dat moet hij ook blijven.

''Ik stem haar anders er uit, lekker makkelijk, maar dat had ik dan liever nu al gedaan. Dat doe ik niet uit respect, ik heb een hart, ik heb respect. Je krijgt een kans, dat heb ik je belooft, maar ga je mijn tekst tegen mezelf gebruiken dan ben je... Ergens klopt er iets niet vriendin. Dan zeggen ze 'wat ben je een valse nicht'. Nee jullie weten niet wat er daarvoor is gebeurd'', aldus Michael. Rowena komt even wat vragen waardoor het gesprek even pauzeert. Daarna laat Ramona weten het helemaal met Michael eens te zijn. Ze merkte ook dat ze wel naar hem toe moest komen. ''Ik bescherm mezelf nu. Ik heb zelfs daar bij de dingen gezegd 'als het aan mij had gelegen had ik die paardenstaart gepakt en haar met haar bek open zo over die straatstenen gerost'', aldus Michael. Ramona zegt ook zo te zijn. ''Ik ben veranderd en zie die oude Michael weer terug'', aldus Michael. Ramona vertelt dat Dominique ook op de handtekeningen kaart haar handtekening onder Ramona's naam heeft gezet en dat ze toen gezegd zou hebben ''Dan heb ik nog wat ingepikt''. ''Ze moet niet blijven triggeren en uit testen. Dan loop ik een keer naar haar toe 'was ik niet heel duidelijk geweest in de slaapkamer. Ik ga het je nog één keer zeggen, bij de derde keer zeg ik niks, maar dan staat je bed in ieder geval buiten het hek en dan mag je zelf je kist en bed gaan zoeken buiten'. Als ze toch volwassen is komt ze toch naar me toe. Ze zit er niet mee hoor. Ze staat te jolen en te feesten. Helemaal heerlijk te zijn omdat ze het niet door heeft. Ze komt hier niet voor haar doel. Ze komt hier voor twee dingen. Voor Bas en om te shinen en dat hoor ik van meerdere mensen. Dat hoor jij ook en ik zeg het'', aldus Michael.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.