Gina spreekt Ramona aan ~ Utopia Gekte

2/27/2016

Gina spreekt Ramona aan

''Ik ben geïrriteerd''

Gina wilde net Ramona al aanspreken, maar kon haar niet vinden. Vrijwel direct als Gina terug is in de Luifel komt ook Ramona weer aanlopen. Gina stapt meteen even Magiwirosti in om er alsnog wat van te zeggen. Ze benadrukt dat het niet de bedoeling is om constant te gaan lopen. ''Je moet hier met zijn tweeën staan. Ook laat Gina weten dat Simone al helemaal niet weg mag. Ramona zegt dat ze handtekeningen moest zetten. Ze ontkent eerst dat ze wat is gaan eten. Pas als Gina zegt dat ze haar met een wit bakje zag staan zegt Ramona dat ze soep kreeg. ''Het is niet de bedoeling dat je een kwartier weg bent. Zij staat hier alleen, heeft servetten nodig. Dan moet ik weg bij Le Luifel...'', aldus Gina. Ramona zegt dat ze het de volgende keer even aangeeft als ze moet roken. ''Ik ben geïrriteerd'', laat Gina weten als ze weer in Le Luifel staat. Gelukkig krijgt ze meteen een positieve boodschap die haar opvrolijkt. Een bezoekster moest Gina namelijk een kus geven van Mark. ''Wie zaterdag naar de markt gaat geef haar een kus. Dus bij deze''.

Direct daarna roept Ramona Gina al weer Magiwirosti in om te vragen waarom Simone niet weg mag. ''Je bent nog in de race'', laat Gina weten. ''Nee, we snappen het wel. Het is geen probleem'', laten de dames weten. Rob zien we om kwart voor één aan Arjuna vragen hoe de verkoop gaat. ''Niet zo goed als de smoothies'', laat Arjuna weten. Ook zien we bezoekers met het pittenspel van Giorgio lopen. Die spellen verkopen dus nog steeds. Om tien over één zien en horen we Rowena rappen onder begeleiding van de beat boxer. Om hun heen staan vele bezoekers stil om te kijken en luisteren. Ook de buren zijn er met een stand van Gooise matras. Ivan vraagt ze wat Gooise matras is en wat het doet zodat ze even reclame kunnen maken. Victoria en Bas zien we achter de bar en in Le Luifel is het ook weer lekker druk om half twee. Ramona en Simone staan in Magiwirosti en laten weten dat het heel koud is daar. ''Aan John de Mol wat elektrische kacheltjes vragen, die heeft geld zat'', reageert een bezoeker. Een andere bezoekster komt om handtekeningen vragen. Ze heeft een oude handtekeningenkaart gekocht waar Nicole nog op staat. Ze zag geen andere liggen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.