Gina mist Mark meer dan ze zou willen ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Gina mist Mark meer dan ze zou willen

Gina verft Ramona's kapsel

Om tien over elf zien we Ramona en Gina samen in de kapsalon. ''Mis je Markie al'', vraagt Ramona. ''Ja, meer dan ik zou willen'', antwoord Gina. ''Maar je doet het zo goed'', reageert Ramona. Gina heeft nog wel met Mark gepraat want ze wist al eerder dat hij zou gaan. De krachtige woorden van hem is wat ze extra mist. ''Dat hij zei 'je bent echt de ware'', aldus Ramona. ''Ik smolt zo erg. Ik vond het te lief gewoon. Awh'', laat Gina weten. ''Denk je dat hij verder gaat met de Luifel'' vraagt Ramona. ''Ja, ik denk het wel. Hij heeft ook mensen die hem financieel willen steunen. Ik denk ook dat hij dat lekker moet doen. De boekhouding kan hij altijd op terugvallen. Het kan haast niet anders dan dat het goed loopt'', aldus Gina. ''Hij heeft goede patat'', laat Ramona weten. Gina heeft ook gezegd dat hij goed na moet denken waar hij aan begint. Geen overhaaste beslissingen maken en eerst genieten dat hij weer bij zijn familie is en weer vrijheid heeft.

''Spannend als je buiten komt, dan kan je eindelijk alles tegen elkaar zeggen'', aldus Gina. ''Dat is voor jullie volgens mij extra spannend'', aldus Ramona. Ramona had niet verwacht dat Mark op zo'n korte termijn zou vertrekken. Gina ook niet. Hij had het over april. Vanaf tien april, zijn verjaardag, zou hij gaan kijken. Gina dacht ''wat doe je nou, hij heeft het al zo moeilijk, maar ik zei dit is niet ruimschoots. [...] Hij heeft niet meer getwijfeld'', aldus Gina. ''Zijn tijd zat er gewoon op. Op een gegeven moment krijg je het gevoel dat het klaar is en dat was bij hem zo. [...] Het was bizar lang eigenlijk'', aldus Gina. ''Echt heel lang'', is Ramona het met haar eens.

Om half twaalf zien we Gina en Ramona nog steeds in de kapsalon. Gina verft de haren van Ramona. ''Vind je het fijn de Luifel erbij'', vraagt Ramona. ''Ja'', al twijfelde ze eerst wel. Is dat wel haar passie, daar is ze niet voor binnen gekomen, maar het is wel Mark's passie en Gina wil dat het in stand blijft zoals Mark het heeft achtergelaten. ''Het lijkt me wel veel werk'', aldus Ramona. ''Het is wel pittig werk. Had ik ook niet verwacht'', laat Gina weten, maar ze heeft nu een goed team. ''Je familie komt gewoon zo en je vriendinnen'', aldus Gina. Ramona vind het onwerkelijk. Ramona vind Gina's moeder leuk. Dat ze gewoon alles zegt wat ze denkt. ''Ze zegt alles wat ze denkt, maakt van haar hart geen moordkuil'', aldus Gina. ''Mooie vriendinnetjes hoor'', aldus Ramona. ''Ja lieve vriendinnetjes'', is Gina het met haar eens. Gina is blij met hun. Dat zijn ook twee kapsters.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.