Gina: ''Mis je me al een beetje thuis'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

Gina: ''Mis je me al een beetje thuis''

''Soms heb je wel gelijk''

Om tien over twee is Gina's familie weer in beeld. ''Je zorgt goed voor Gina'', horen we haar moeder tegen iemand zeggen. Gina krijgt nog meer cadeaus, maar ook weer buiten beeld dus blijft het onbekend wat ze allemaal krijgt. We hebben beelden waarop we zien dat Gina's moeder met Rob aan het praten is, maar we krijgen een gesprek van andere bewoners te horen. Om kwart over twee krijgen we wel het juiste geluid te horen bij de beelden die we zien. ''Soms heb je wel gelijk. [...] Ik snap je, maar als hun het zo willen laat het dan zo'', horen we Gina's moeder tegen Cees zeggen. ''Maar ik doe al minder hoor'', reageert Cees. ''Je krijgt vanzelf beesies en beesies gaan kruipen'', aldus Gina's moeder. ''Precies'', vind Cees. Even later vertelt Gina's moeder dat ze geen tatoeages heeft, maar dat als Nicole er nog in had gezeten ze er vandaag één had laten zetten. Er volgt een soundlock.

Om half drie neemt Gina met haar moeder een kijkje op de vide. ''Zo wat een puinhoop'', is het eerste wat haar moeder opvalt als ze boven komen. Gina heeft vervolgens een vraagje over de post, maar dat mogen we waarschijnlijk niet horen, want er volgt meteen weer een streamlock. ''Had je nog een brief van San'', vraagt haar moeder als we weer beeld hebben. ''Ja, maar dat vond ik ook een bullshit brief'', antwoord Gina nog net voordat er overgeschakeld word naar een ander gedeelte van de loods. Een paar minuten later zien we Gina met haar moeder over het terrein wandelen. ''Bijna jarig dus ik heb een cadeautje voor je gekocht. Eigenlijk mocht je het pas open maken met je verjaardag'', aldus Gina. Ze geeft haar moeder een kettinkje met daarop de tekst ''The love between a mother and daughter is forever''. Ook zou er een geboortesteen van iemand op staan en de G van Gina en nog wat letters. ''Echt mooi'', vind Gina's moeder. ''Mis je me al een beetje thuis'', vraagt Gina. ''Ja heel erg'', horen we haar moeder nog net reageren voor er weer van beeld gewisseld word.

Om vijf voor drie zien we Gina weer op de bank bij haar vriendinnen. ''Raar om hier te zijn'', vraagt ze. ''Ja even als je hier binnen komt lopen'', antwoord de vriendin. Ze vinden het er groter uit zien dan op tv/stream. Gina's moeder vertelt dat Gina haar kappersspullen voortaan boven moet bewaren. Gina vertelt dat ze een nieuwe stijltang gaat kopen. ''Als je ziet hoe er met jouw spullen word omgegaan. Ze hebben toch ook hun eigen spullen'', vertelt haar moeder verder. ''Ik ga er ook weer een verbod op zetten, want ik ben weer borstels kwijt'', vertelt Gina. Daarna volgt de zoveelste streamlock.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.