Gina, Ivan, Wim, Rowena en Gabriëlle met zijn allen in één bed ~ Utopia Gekte

2/21/2016

Gina, Ivan, Wim, Rowena en Gabriëlle met zijn allen in één bed

Row slaapt in het bed van Do en Cemal in de studio

Om tien over half twee zien we Ivan tussen Gina en Gabriëlle in bed liggen. ''Ivan je gaat je wel gedragen als je hier ligt. Je gaat niet liggen duwen'', aldus Gabriëlle. ''Dit is de leukste kamer. Rowena komt misschien bij ons slapen als Cemal naar beneden wil. Want hij vind het te warm hier'', laat Gabriëlle weten. Wim komt er na een paar minuten ook bij. ''Wat doe jij hier'', vraagt Wim aan Ivan. Vervolgens gaat Wim naast Ivan liggen en pakt Ivan hem beet om voor de grap even te knuffelen. Rowena komt al snel ook een kijkje nemen en komt er ook bij liggen. Rowena heeft door dat de camera haar volgt. ''Het is zo interessant'', merkt ze op. ''Is dit de bedoeling vannacht want dan heb ik geen plek'', horen we Gabriëlle vragen. Het gesprek gaat vervolgens nog lang door op de vide. Om kwart voor drie zien we Ivan zelfs nog even met patat en snacks rond lopen zodat Rowena en anderen nog even een patatje en snack kunnen eten midden in de nacht. Om tien voor drie is het nog steeds super druk. Wim, Bjorn, Gina, Gabriëlle, Victoria, Rowena, Ivan en Rob zien we allemaal kletsen op de vide. ''Hoe lig je dan Ivan'', horen we Wim om drie uur vragen. ''Gewoon lepeltje lepeltje met jou. Heerlijk'', antwoord Ivan.

Om drie uur word er overgeschakeld naar een leeg woongedeelte van de loods. Ook krijgen we een soundlock. Een paar minuten later krijgen we toch de vide weer in beeld, maar dan is het er opeens stil en lijkt iedereen te gaan slapen. ''Sorry, maar ik moet wel in Dominique haar bed'', laat Rowena weten. ''Ze is toch elke keer kamperen'', horen we Gabriëlle niet veel later antwoorden. Rowena weet niet waar Cemal is. Hij ligt niet in haar bed, maar heeft haar deken, kussen en alles meegenomen. ''Moet je gewoon van Do pakken'', reageert Gabriëlle. ''Ja, maar dat''. Rowena kijkt erbij alsof ze dat niet prettig vind. Als we op de andere stream kijken zien we Cemal in de studio slapen. Daar is hij dus heen verhuist. Rowena ligt dus niet veel later in Dominique's bed onder Dominique's dekens. Wim ligt tussen Gabriëlle, Gina en Ivan in bed met een arm om Gina heen. Een paar minuten later besluit Ivan uit bed te gaan om beneden in zijn eigen bed te gaan slapen.

Op datzelfde moment om kwart over drie, als we denken dat de bewoners eindelijk gaan slapen zien we Cees rechtop zitten in bed. Hij smeert zijn benen en voeten goed in, gaat daarna uit bed, kleed zich aan, kamt zijn haren, controleert het resultaat in de spiegel en gaat daarna op weg naar de toilet. Na een paar minuten komt hij er weer af en gaat hij op weg naar de bar. Daar ruimt hij een glas op dat nog op de trap stond. Ook ruimt hij nog meer dingen op. (De camera?). Daarna besluit hij koffie te gaan zetten en zien we hem iets in zijn mond stoppen en eten. Na het toiletbezoek heeft hij zijn handen niet gewassen dus eerst heeft hij zijn voeten en benen in zitten smeren. Toen is hij naar de toilet gegaan en nu stopt hij met diezelfde handen iets te eten in zijn mond en drinkt hij zijn koffie. Vervolgens zien we hem ook nog even met zijn hand in zijn broekzak gaan om eens goed aan zijn ballen te krabben. Hij zal vast jeuk hebben gehad. Als hij zijn bakje koffie op heeft trekt hij zijn jas aan, maakt hij een sigaretje klaar en gaat vervolgens naar buiten om die bij het rokersbankje op te roken. Als zijn sigaret weer opgerookt is gaat hij weer naar binnen, kleed hij zich weer uit en kruipt hij om tien over half vier zijn bed maar weer in. Op dat tijdstip liggen dan eindelijk alle bewoners in hun bed om te slapen. Ze hebben het dus weer lekker laat gemaakt.


Gina en Wim

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.