Gina: ''Ik vond het echt niet leuk meer vannacht''. ~ Utopia Gekte

2/06/2016

Gina: ''Ik vond het echt niet leuk meer vannacht''.

Een nieuwe dag vol katers.

Zoals gezegd was Rowena lekker bijtijds wakker om de kots van Mark te ontdekken in de wasbak. Geen goede manier om je dag mee te beginnen. Gelukkig zien we haar samen met Ivan al snel beginnen aan een betere manier. Samen broodjes gezond maken voor je medebewoners. ''Waarom heb jij in de wasbak gekotst'', vraagt Ivan aan Gina als zij de keuken binnen komt wandelen. Dat valt niet helemaal goed bij haar. Ze vond het totaal niet grappig wat er allemaal is gebeurd. ''Niet leuk om een avond mee af te sluiten'', zegt ze over alle gekkigheid die ze heeft gezien. Zo zijn er onder andere veel dingen kapot gegooid. (Zie foto met bij elkaar geveegde bende) Ook in het toilet ligt kots, zo weet Ivan ons te vertellen.

Ook Rowena vind het niet normaal dat je kotst en het vervolgens gewoon laat liggen. ''Waarom ga je in godsnaam... De wc is dichterbij hoor, kan aan mij liggen'', moppert Gina door. ''Ik vond het echt gewoon niet meer leuk gisteren. Mark had gewoon glasscherven in zijn been. Ik vond gister gewoon niet grappig. Hij maakte ook nog een pokkeopmerking naar mij toe en toen was ik er helemaal klaar mee. Op een gegeven moment was ik zo boos dat ik zei rot op joh. Je kan best drinken, maar je moet het wel leuk en gezellig houden. Je moet geen rotopmerkingen maken of met dingen gooien. Dat vind ik gewoon nonsens'', vult Gina verder aan.

Er volgt een streamlock en de rust op de livestreams keert even terug. De 767e dag van Utopia belooft weinig goeds. We gaan het weer meemaken vandaag! Het is inmiddels 10 uur geweest en steeds meer bewoners komen met moeite uit bed. Zo ook GabriĆ«lle: ''Dit is te zwaar. Ik kan niet zo leven, ik wil naar huis''. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.