Gina huilt om aanstaande vertrek van Mark. ~ Utopia Gekte

2/03/2016

Gina huilt om aanstaande vertrek van Mark.

Buiten wandelen.

Rond tien voor elf zien we Mark en Gina een romantische wandeling maken door het paradijs. Onderweg vertellen ze elkaar hoeveel ze van de ander houden. Ze besluiten om lekker in het zonnetje te gaan zitten en ik geef ze groot gelijk. Gina leunt haar hoofd op de schouder van Mark en wrijft over zijn hand. Ze heeft het koud en mag daarom op Mark zijn schoot zitten. Mark zegt morgen ook vrij te zijn tijdens het feest. Bjorn heeft gezegd dat anderen in Le Luifel gaan staan. Michael en Cees. Maar inmiddels is dat ook weer veranderd omdat Michael/Megan niet in Le Luifel hoeft te staan.

''Hoe heb jij geslapen'', vraagt hij uiteindelijk aan Gina. Ze geeft aan slecht te hebben geslapen en Mark toont empathie. Ook een kusje hoort er bij om Gina het leed te laten vergeten. De twee gaan toch maar wandelen omdat het best fris is buiten. Gina zegt iets te hebben bedacht voor het diner van haar en Mark. Ze wil alleen niet zeggen wat het is. ''Dat is niet leuk! Als je het raad! Dan kan je ook gewoon je mond houden'', zegt Gina wanneer Mark het meteen weet. Ze gaan Indo eten omdat er 17 maanden voorbij zijn gegaan. Niet vandaag meteen, maar ergens van de week. Hand in hand lopen ze rustig verder door de bosjes.

Ze praten over koetjes en kalfjes. Mark vertelt hoe vaak hij stukjes heeft gerend over de paadjes door het bos. En Gina zegt weer veel klantjes te hebben deze maand. ''Goed zo. Dan ben je nog meer onmisbaar'', vind Mark. Uit het niets begint Gina opeens te huilen. ''Hey kijk eens. Sterke meid'', zegt Mark troostend terwijl hij haar tranen wegveegt. ''Ik heb wel elke keer een grote bek...'', horen we Gina zeggen. Ze weet zeker dat het gaat lukken en dan heeft ze het over de relatie wanneer Mark Utopia heeft verlaten. Blijkbaar is ze al op de hoogte van zijn vertrek. Wanneer dit precies gaat gebeuren weten we nog niet, maar het lijkt niet ver weg te zijn. Gina hoopt dat Mark 1x per maand aan het hek gaat staan om 'af te spreken'. Gina blijft in Utopia omdat ze Utopiaan van het jaar 2016 wil worden. Ze wil dat Mark haar uit Utopia komt halen wanneer het duidelijk is dat ze niet kan winnen. Maar als ze het hele jaar doorgaat zoals ze de laatste tijd bezig is, dan kan het maar zo gebeuren dat Gina die titel gaat winnen.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.