Gina en Victoria dolblij met hun post. ~ Utopia Gekte

2/16/2016

Gina en Victoria dolblij met hun post.

Alleen maar vreugde!

Familie en vrienden van Gina maken altijd een feestje van de post. Zo ook deze keer, nog geen dag nadat haar liefje Mark Utopia heeft verlaten. Ze krijgt niet alleen altijd veel post, maar ook nog eens post waar echt tijd, moeite en creativiteit in is gestoken. Zo zien we bijvoorbeeld een leuke roze rol papier waar tekst in is geschreven of bedrukt. ''Ik weet dat je meisje-meisje bent, vandaag een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar, alles op roze papier'', leest Gina met een brede glimlach voor. We zien Gina helemaal opfleuren, vooral vanwege alle positieve inhoud. Zo leest ze dat het goed gaat met iedereen en dat ze trots op haar zijn. Gina kan niet meer stoppen met glimlachen en dat is ongetwijfeld net wat ze nodig had op haar eerste dag ''alleen''. Ook rent ze als een dolle naar Gabriëlle toe wanneer ze een kaart opent waar muziek van Beyoncé uit komt. ''Mijn geluk kan niet op'', roept Gina door de loods heen op de dag van ultiem geluk. Victoria leest trouwens met net zo veel blijdschap haar vele brieven en kaartjes door.''We zijn zo gelukkig beide'', laat Gina weten als ze van Victoria hoort dat ook zij leuke post heeft.

Op stream 4 zien we de Utopia eekhoorn nogmaals voorbij komen. Het is te schattig voor woorden! Ik was alleen te laat met het maken van een screenshot waardoor je alleen het kontje ziet. Die foto laat ik maar achterwege, het is tenslotte geen Utopiaan. :-) Wel was ik op tijd voor het vogeltje. Een lief, schattig, pofferig roodborstje die vluchtig om zich heen keek. Via de website Beleef de lente van Vogelbescherming Nederland heb je trouwens livestreams met alleen maar vogels. Soms nog leuker om naar te kijken dan Utopia! ;-) Al is een dagje in Nationaal Park de Hoge Veluwe wellicht nóg leuker. Zeker op een zonnige dag als vandaag!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.