Gina en Mark wachten op Gina's familie bezoek ~ Utopia Gekte

2/07/2016

Gina en Mark wachten op Gina's familie bezoek

Gina trekt soms twee keer per dag schone kleren aan

De middag is rustig van start gegaan. Om half één zien we Cees een taart in stukken snijden. ''Om te voorkomen dat er weer figuren zijn die van die enorme brokken nemen'', mompelt hij tegen zichzelf. Gina en Mark zien we op dat moment al bij de poort staan om te wachten op haar bezoek. Ze laat weten de hot tub geen leuk bad te vinden. Haar benen worden er moe van dat je de hele tijd moet blijven staan. ''Nou komen ze nog want mijn haar zakt uit. Ik vind het niet fijn'', aldus Gina als er om vijf over half nog geen bezoek is. Om kwart voor één zien we Gabriëlle door de loods lopen. Aan haar stem is te horen dat ze nog steeds ziek is. Hopelijk gaat ze zich weer snel beter voelen.

Een paar minuten voor één staan Gina, Mark en Wim weer bij de poort. Ze had zich vergist. In plaats van half één schijnt haar familie om één uur pas te komen. Gina en Mark vertellen dat ze drie keer per week moeten wassen omdat Gina zoveel kleren gebruikt. Elke dag draagt ze iets schoons en soms kleed ze zich nog een keer extra om en draagt ze twee keer per dag iets schoons. ''Dan zijn je kleren toch nog niet vies'', merkt Wim op. Maar Gina vind dat fijn. ''Ik wil gewoon dat ze nu komen'', mompelt ze om één uur precies. ''Het word koud'', merkt Wim op. Aangezien het bezoek nog even op zich laat wachten vertelt Mark maar even over een rare droom die hij vannacht heeft gehad. Ze gebruiken het woord ''tjoekielakkie'' en in zijn droom droomde hij dat het een chocolade bleek te zijn en dat de omzet van die chocolade daardoor gestegen was. Dat ze dus onbewust reclame maakten voor die chocolade en dat dat merk ook een filmpje van Gina en Mark gebruikte. 

Verder vertelt Wim dat hij morgen in het centraal waarschijnlijk sorry wil gaan zeggen voor vrijdag en Gina moppert ongeduldig door over dat het wachten zo lang duurt. Ze vind het niet leuk meer. ''Ik wacht al veertig minuten''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.