Gina en Mark ontwijken nog net een vallende bak frituurvet ~ Utopia Gekte

2/12/2016

Gina en Mark ontwijken nog net een vallende bak frituurvet

''Het is gewoon heel lastig af en toe hier''

Om vijf voor half twee zien we Victoria en Cees weer met elkaar praten. Victoria wilde namelijk even met hem knuffelen. Daarna ontstaat er dus een gesprek. ''Dat ik dan de lul ben. Ik weet niet wat dat is'', horen we Cees zeggen. Victoria weet ook niet wat dat is. ''Het gebeurd constant, naar mij toe ook. In de groep is het bam en één op één zeggen ze 'je hebt wel gelijk hoor'', aldus Cees. ''Het is gewoon heel lastig af en toe hier'', merkt Victoria op. ''Het blijft een apart verhaal, maar wel interessant hoor'', aldus Cees.

Om tien over half twee zien we dat Mark en Gina druk bezig zijn in Le Luifel. Mark legt Gina alles uit zodat zij de Luifel over kan gaan nemen. Terwijl ze op hun hurken zitten en druk bezig zijn valt er opeens een bak met frituurvet om. Gina en Mark kunnen nog net opzij springen en het frituurvet ontwijken. Gina laat weten het heel eng te vinden. ''Dit is nog nooit gebeurd'', benadrukt Mark. ''Goed dat het was afgekoeld hé'', merkt hij op. Het frituurvet was gelukkig dus wel afgekoeld. Als dat niet zo was geweest had het iets minder goed afgelopen want het schijnt dat Gina's jasje wel onder de spetters zit. De regie schakelt al snel over naar een andere plek op het Utopia terrein waardoor we de rest in Le Luifel niet kunnen volgen.

Om kwart voor twee zien we een wit busje het terrein op komen rijden. Waarschijnlijk zijn dat de boodschappen, maar er volgt een streamlock. Na een best wel lange streamlock zien we inderdaad meerdere dozen met boodschappen op de picknicktafel staan. Het zijn er flink wat. Ondanks dat ze nog het een en ander over hadden vanwege de armoede week is er dus alsnog een hoop bestelt. Rowena en Bas zien we even later buiten bij het rokersbankje. Rowena laat weten dat ze zich fit voelt. ''Het begint wat te worden. Ook mijn benen en zo''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.