Gina en Cemal praten tot diep in de nacht ~ Utopia Gekte

2/20/2016

Gina en Cemal praten tot diep in de nacht

Ook Rob bleef tot laat op

Goedemiddag op dag 781 van het Utopia avontuur. We blikken eerst nog even terug op vannacht. Het is namelijk nog lang luidruchtig geweest en sommige bewoners zijn nog tot diep in de nacht opgebleven. Vooral Gina en Cemal en Rob en Ivan zijn lang opgebleven. Om half drie 's nachts hebben Ivan en Rob nog een gesprek met elkaar waarin Rob laat weten wel iemand leuk te vinden en dat zijn focus op vijftien maanden ligt. Ook Gina en Cemal hebben het dan al lang gezellig met elkaar. Om drie uur zien we ze zelfs naar de studio gaan om daar verder te kletsen. Daar kruipen ze onder een dekentje en kletsen ze verder over van alles en nog wat. Om tien voor half vier is Cees ook weer even zijn bed uit. Dat is niks geks dat zijn we van hem gewend. We zien hem zoals gewoonlijk weer in de horeca keuken. Rob besluit om kwart voor vier even een kijkje te nemen bij Gina en Cemal in de studio waar hij zich mengt in het gesprek. Cemal laat onder andere weten een beetje bi s*ksueel te zijn, maar s*ks met mannen niet lekker te vinden. Om half vijf zien we Gina nog even gitaar spelen en om tien over half vijf zien we Rob op de vide om waarschijnlijk zijn bed maar eens in te duiken.

Ivan en Rowena hebben deze ochtend de koeien weer verzorgd en terwijl ze dat deden voerden ze een gesprek over de aankomende stemming. Om tien uur zien we dat Bas en Dominique ook weer wakker zijn. Ze liggen nog wel in bed te knuffelen en kussen met elkaar. Gabriëlle zien we zo'n twintig minuten later een ontbijtje eten in de keuken en om half elf zien we dat de koe ontsnapt is. Onder andere Ivan en Victoria zorgen ervoor dat de koe weer terug de wei in gaat. Dominique en Bas hadden het vannacht al gezellig, maar hebben het deze ochtend ook weer gezellig met elkaar. Alleen op een iets andere manier. Om tien voor elf zien we ze met elkaar stoeien en lol hebben in de caravan. Michael en Ramona zien we om elf uur nog op bed liggen waar ze liggen te kletsen. Rowena en Cemal maken om half twaalf de toiletten schoon en Rob zien we om kwart voor twaalf ook nog op bed liggen. Wat niet zo heel gek is als je pas rond kwart voor vijf je bed in duikt om te gaan slapen. Gelukkig zijn ander bewoners wel al wakker. Zo zien we Gina en Ivan om twaalf uur in de horeca keuken waar ze een nieuw binnengekomen patatsnijder uitpakken. Mark had de vorige meegenomen en als ze friet willen maken en verkopen hebben ze er toch één nodig.

Hieronder nog wat filmpjes van gisteravond en vannacht.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.