Gina, Dominique en Michael willen kinderen ~ Utopia Gekte

2/12/2016

Gina, Dominique en Michael willen kinderen

Michael denkt dat hij een goede vader zou zijn

Goedemiddag op dag 773 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar vannacht. Cees is zoals inmiddels een vaste gewoonte voor hem is geworden, weer 's nachts uit bed gekomen om te eten en te roken. Dit keer om half drie 's nachts. Wim zit om half vier nog steeds achter de computer. Waarschijnlijk om post te typen. Mark zien we ook midden in de nacht door de loods lopen. Met zijn dekbed zien we hem op de bank gaan liggen. Waarom blijft onduidelijk. Pas om tien over half negen zien we Rowena haar bed weer uitkomen. Bas zien we om negen uur ook naast zijn bed in de caravan waar hij zichzelf aan gaat kleden. Ivan is blijkbaar ook al wakker want die zien we in de keuken staan. Om vijf over negen zien we Rowena naar de stal lopen waar ze meteen aan het werk gaat en zo'n tien minuten later zien we Ivan ook bij de stal. Om half tien is Cees ook zijn bed weer uit. Hij loopt meteen weer tegen zichzelf te praten en de keuken af te struinen. Cees laat aan Bas weten dat hij gehoopt had dat ze uit de wellness een potje pindakaas mee hadden genomen. Gisteravond zou Benjamin nog wat uit de wellness hebben gehaald, maar nu hebben ze geen beleg meer. En Cees heeft deze ochtend nog meer te melden. Bijvoorbeeld dat hij pas één keer heeft gedoucht. Dat hij nog een kwartier kan douchen, maar dat hij dat een beetje te lang vind.  Ook moppert hij om tien over tien dat er geen wc papier meer is in het mannen toilet. Benjamin zien we op dat moment spullen ophalen uit de wellness. Rowena maakt deze ochtend de horeca keuken schoon en Gabriëlle zien we om elf uur even darten.

Om kwart over elf zien we Gina en Dominique op de vide waar ze zichzelf voor de spiegel opmaken. Terwijl ze dat doen praten ze over zwangerschap. Gina vind zwangerschap mooi. Het kindje in je buik voelen. Volgens Dominique heeft het ook minder leuke kanten, maar Gina vind het mooi dat je een leventje op de wereld kan zetten. ''Wauw''. Dominique is het daar wel mee eens. ''Een leventje dat jij kan starten. Ik zou ook graag kindjes willen''. Wel denkt ze er zo over van als het niet komt dan komt het niet. Ze zou nooit een donor inzetten. Verrassend genoeg hebben Michael en Rowena het om vijf voor half twaalf ook over kinderen krijgen. Michael zou ook wel een kindje willen, maar als het niet kan... ''Adopteren is zo'n lange weg''. Wel zou Michael een pleeggezin willen worden. Michael wil wel kinderen en denkt dat hij een hele goede vader zou zijn. Rowena denkt dat ook. ''Ik zie je ook echt als vader''. Rowena wil dan tante zijn. ''Peet tante mag ook'', reageert Michael. Hij wil zijn kinderen dan lekker verwennen, knuffelen en er mee naar het bos gaan met de hondjes, maar ze mogen niet teveel cadeaus. Ook hebben we nog wat filmpjes van Cees gevonden. Het eerste filmpje is voor zover wij weten van de afgelopen nacht. De andere filmpjes zijn volgens mij nog van gisteren.


 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.