''Gadverdamme jongens, dit kan echt niet'' ~ Utopia Gekte

2/26/2016

''Gadverdamme jongens, dit kan echt niet''

Schransen

Om kwart over tien wil Bronno nog een fles wijn openen. Hij vraagt aan Bas of Cees dat goed zal vinden. Bij zijn tweede glaasje zag Bronno Cees al kijken. Bronno vind dat prima, hij kijkt maar. Bronno vind dat Cees pas recht van spreken heeft als Bronno praatjes heeft of gaat lallen of zo. In de keuken zien we bewoners ondertussen kip kluifjes/saté eten en Simone doet de ''pinquin pas'' van What's with andy. Dat vind ze blijkbaar maar al te grappig. Terwijl ze dat doet zijn een aantal mannen in de keuken ook echt aan het schransen. Kip kluifje na kip kluifje word naar binnen gepropt. Cees die eerder nog mopperde over het vele eten, eet dit keer zelf ook wat mee. Al eet hij wel minder en netter dan de andere heren. Ramona had een pasteitje op de kast gelegd en dacht als Bas niet kijkt ga ik hem snel pakken, maar ze biecht dat aan Bas op en geeft hem vervolgens weg aan een medebewoner. Dominique zien we de vaatwasser uitruimen en om tien over half elf zien we Cees weer in de horeca keuken met Cemal. ''Er werd schandalig geschranst natuurlijk. Dat is gewoon proppen'', aldus Cees. ''Dat heet bulken. Moet je mij eens in een wok restaurant zien'', reageert Cemal. ''Er hangen camera's hé'', benadrukt Cees. Maar Cemal lijkt dat niet erg te vinden. ''Jongens wat is die koelkast goor, moet je nou kijken'', aldus Cees terwijl hij de koelkast open zet en open laat staan.

Niet veel later vraagt Victoria waarom de koelkast open staat. Cees komt niet heel makkelijk uit zijn woorden, maar mompelt iets als ''hij'' die net ging kijken hoe vies het was. Hij biecht dus niet eerlijk op dat hij hem zelf open heeft laten staan. ''Gadverdamme jongens, dit kan echt niet. In het kader van'', mompelt Cees als hij hem dicht doet. Victoria zegt het door te gaan geven en Cees ruimt vervolgens al het overgebleven snoep/eten in bakjes en stopt tussendoor ook nog wat in zijn mond. Om elf uur zien we Rob en Benjamin op het rokersbankje zitten. Rob denkt dat het grootste deel wel voor Bronno gaat. Hij heeft meer levenservaring. Binnen zien we Michael, Cemal en Ramona in de slaapkamer. ''Ik weet niet of het slim is. Van jou, maar van haar'', laat Michael weten. Ramona vraagt zich vooral af waarom je op je eerste dag al daar in bed gaat liggen. Cemal snapt juist niet waarom ze buiten de nieuwkomers buiten de loods gaan slapen.

Rob en Bas zien we even later in de ruimte bij het dartbord. Rob laat weten dat in al zijn post staat ''als je wil komen, kom alsjeblieft''. Maar Rob wil het afmaken. ''Ik denk dat we met Bronno safer zitten dan met haar'', laat Rob weten. Bas zegt dat Simone heeft gezegd dat ze geen beslissing kan maken en dat ze naar de groep moet luisteren. Rob denkt dat Bronno dat ook wel doet. Bas laat weten dat als Bronno blijft en Bas blijft, Bas een keer veganistisch gaat koken voor Bronno en Bronno een keer eten gaat maken met vlees voor Bas. Om half twaalf zien we Gina op bed liggen met Wim en een knuffel en Dominique horen we tegen Rob, Bas en Simone zeggen dat ze de borrel heel spannend vond. Buiten zocht ze dit niet op. Dominique is ook blij dat ze de markt doet achter een camera. ''Er zijn wel mensen die de hele tijd op je af stappen en je nodig hebben'', reageert Rob. Dominique vind dat makkelijker dan wanneer ze er zelf op af moet stappen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.