Gabriëlle smeekt Rowena om op de vide te komen slapen ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Gabriëlle smeekt Rowena om op de vide te komen slapen

''Ik was gewoon jaloers''

Om vijf voor vier zien we dat er klantjes zijn in de kapsalon. Bjorn staat er mee te praten zoals hij altijd doet als er mooie blonde dames in de loods zijn. Michael zien we om kwart over vier in de zon gaan zitten voor het cordwood huis. Cemal komt er niet veel later ook bij zitten. Michael laat weten dat als hij later oud is hij ook zo wil zitten op zijn veranda. Of nog liever op een dakterras. Dominique en Bas zien we in de loods de spullen uitpakken die binnen zijn gekomen om de sleutelhangers mee te gaan maken. Dominique heeft twee verschillende soorten gekregen, maar niet wat ze bestelt heeft. Wel is ze heel tevreden. Er word over geschakeld naar Rowena en Gabriëlle die in het kantoor zitten. Rowena voelt afstand. ''Je zit maar boven met die oude garde''. Gabriëlle kaatst het terug. ''Jij zit maar beneden met die nieuwe garde''. Rowena zegt dat ze er niet bij hoort. ''Ik hoor daar niet bij'', reageert Gabriëlle. Rowena zegt uiteindelijk dat het aan haar ligt. ''Je doet alsof ik niet besta en shit. Dan ga ik ook uit de buurt'', aldus Gabriëlle. ''Alsjeblieft ga niet bij me weg. We zijn pas net begonnen''. Gabriëlle vraagt aan Cees of hij haar weg wil geven bij de trouwerij. Cees wil dat wel. ''Ik was gewoon jaloers'', laat Rowena weten. ''Ik ook'', reageert Gabriëlle. Rowena geeft Gabriëlle een kus op haar wang. ''Zijn we weer vriendinnetjes'', vraagt Gabriëlle.

Michael en Cemal zitten nog steeds in de zon. ''Haar moeder heeft precies dezelfde lach als haar, dat is echt bizar'', laat Michael over Ramona weten. ''Mooie meid. Lief, aardig, spontaan en wijzer'', vind Cemal. ''Jij bent niet zo aardig. Jij hebt geen lieve lach. Grapje joh'', grapt Cemal. ''Ik heb een ondeugende lach'', vind Michael. Gabriëlle en Rowena zijn ook nog steeds in gesprek. Gabriëlle wil dat Rowena naar de vide komt en van plaats ruilt met Cemal. Rowena wil Michael alleen niet achterlaten. ''Slaap ik dan naast Do'', vraagt ze. ''Meestal niet. Ze gaat vaak uit logeren'', reageert Gabriëlle. Maar op de vide zijn volgens haar vaak leuke gesprekken met onder andere Gina en Victoria. ''Dan moet ik weer verhuizen'', laat Rowena weten. ''Kom je alsjeblieft naar boven'', smeekt Gabriëlle. ''Kom dan gewoon logeren. Kom je zondag bij me slapen'', vraagt Gabriëlle. ''Ja, ik kom vaker logeren'', spreekt Rowena af. Rowena moet Gabriëlle ook nog iets vertellen namelijk. ''We kunnen ook weer een keer in de studio'', laat Gabriëlle weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.