Gaat Michael Utopia verlaten voor de liefde? ~ Utopia Gekte

2/15/2016

Gaat Michael Utopia verlaten voor de liefde?

''Ik hou van jou''.

'''Hey! Geniet er van hé! En euuh... Echt.. Geniet er van'', roept Cees naar Michael. Laatstgenoemde loopt nu de woonkamer in om zijn post te bekijken. Al snel heeft hij de eerste brief geopend en rollen zijn ogen alle zinnen door. Als Michael net bezig is klinkt er keihard 'accuwissel' door de loods. Wat betekent dat alle bewoners hun bed uit moeten komen. Misschien omdat het maandag is, of misschien omdat er zo iets staat te gebeuren. We wachten het geduldig af. Voordat iedereen uit bed is zijn we minstens een uur verder.

Ondertussen is Ramona naast Michael gaan zitten op de bank in de woonkamer. Ook Ivan zien we weer in de loods dus hij is inmiddels klaar met de stal. En terwijl Ramona net naast Michael zit loopt hij weer even weg. We moeten dus nog wat langer wachten om te weten hoe goed of slecht zijn post hem bevalt. ''Het is niet heel positief wat er in staat'', laat Michael weten. Hij mist Sander meteen en er stroomt een traantje over zijn wang naar beneden. Sander - de vriend van Michael - lijkt het echt niet vol te houden om zo lang gescheiden te zijn van Michael.Lange tijd zit Michael beduusd voor zich uit te kijken. De andere post kan hem even gestolen worden, hij heeft alleen de brief van Sander nog gelezen. ''Dankjewel Sander, ik hou van jou''.

Ramona loopt weg en Michael gaat toch verder met de rest van zijn post. Hij bedankt allerlei mensen die een brief hebben geschreven. Ook lacht hij omdat ze schrijven dat de bewoners weinig doen en Michael harder aan zijn doelen moet werken. ''Ik heb af en toe het idee dat je met je ziel onder de arm loopt en dat je je verveelt'', leest hij voor uit een andere brief. ''Groot gelijk'', is zijn reactie. Er gaat vast nog veel gesproken worden over de brief die Sander heeft geschreven. Misschien zien we niet alleen Mark, maar ook Michael straks de poort uit rennen! Gaat hij Utopia verlaten voor de liefde of blijft hij lekker zitten waar die zit?
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.