''Ga niet denken dat je qua zang iets gaat bereiken, het sloeg nergens op'' ~ Utopia Gekte

2/21/2016

''Ga niet denken dat je qua zang iets gaat bereiken, het sloeg nergens op''

''Kom dan alsjeblieft niet naar me toe''

Om kwart over twee zien we Cemal ook mee helpen op de akker. Dominique en Victoria praten nog even verder op de vide. Dominique wist deze kant niet van Rob. Dominique is nu bewust ervan, maar voelt zich niet aangesproken. Ze heeft het nooit over haar ''punani''. Dominique dacht eerst dat het over haar ging omdat hij het over de hot tub en de caravan had en daar zit zij ook wel eens in. Victoria begint vervolgens over wat anders. Tijdens de karaoke avond vertelden Bas, Michael en Cemal dat ze als boyband op gaan treden tijdens de volgende live in de loods. Victoria vind dat niks. ''Ga niet denken dat je qua zang iets gaat bereiken want het sloeg nergens op. We weten dat dit niet een talent is. Gewoon een drang we willen met zijn drieën gezien worden omdat we dat leuk vinden'', aldus Victoria. ''Omdat we er leuk uitzien'', reageert Dominique. Victoria ziet wel de lol. ''Cemal heeft echt de beste bedoelingen'', laat Dominique weten, maar dan volgt er een streamlock. Dominique vind zichzelf best wel benaderbaar. ''Die blokkade ligt bij een ander'', laat Victoria weten. Dominique vind het raar dat die blokkade dan opeens weg is als ze haar nodig hebben. Het is Dominique opgevallen dat ze dan wel komen. ''Kom dan alsjeblieft niet naar me toe. Anderhalve dag hebben we elkaar niet gesproken en nu kom je naar me toe omdat je weer iets van me nodig hebt''.

Rob kruipt om vijf voor half drie zijn bed weer in. ''Ik liep al op mijn tandvlees. Ik heb bijna niet geslapen dus pittig dagje''. Dominique zien we zichzelf opmaken en daarna gaat ze Benjamin helpen. Benjamin vind het lief van haar, maar laat weten dat alles al zo goed als af is. Het gehakt gaat nog door de marinade en dan is het allemaal een soort van klaar. ''Dan ben ik blij dat het klaar is voor jou'', reageert Dominique. Ze besluit dus toch maar aan de slag te gaan met haar sleutelhangers. Victoria is inmiddels het volgende gesprek al weer begonnen. We zien haar met Michael aan de picknicktafel zitten waar ze praat over wat er tijdens het centraal gebeurd is. Michael vertelt dat hij boos werd dat er overheen gepraat werd. Ivan die tegen Cees zei bedankt voor de test. '"We begonnen al fout. Doe eens normaal. Het was geen test. Het was juist goed dat hij vroeg weten jullie ook wat dat en dat is. Vervolgens word er wat gevraagd en dan steekt maar één iemand zijn hand op. Waar zijn we mee bezig. Dan word er gezegd dat er niks gevraagd is terwijl er wel degelijk een vraag gesteld werd. Daar was ik boos over en toen begon jij. [...] Geef dan eens een reactie of een sorry in een centraal. 'Cees je hebt gelijk' of zo. Die man wilde wat zeggen en werd meteen afgekapt door mensen. Hij zei nu wel echt iets goeds. De helft wist niet wat debiteuren en crediteuren was. Ik heb er nog met Rowena over gepraat over de situatie''. Michael had een andere oplossing gevonden. Waarom kunnen ze met een evenement wel op tijd op staan om alles leeg te trekken. Dat moeten ze nu misschien proberen voor het centraal en de rest van de tijd door de samenleving. Dan is het een keer goed gedaan. Michael vind het belachelijk dat mensen zeggen 'je moet doen waar je goed in bent' want dan laat hij ook alles vallen.

Victoria zou het prima vinden als ze de schoonmaak altijd zelf zou moeten doen. Thuis doet ze ook niet anders. Ze vind het niet prettig dat het een ding word waar ruzie over gemaakt word, waar spanning overheen komt. Dan zegt zij ''ik doe alle klusjes wel''. Dan voelt het niet alsof mensen haar laten zitten, maar Victoria wil dat gewoon voorkomen. Cees komt er naast staan om mee te luisteren, maar loopt niet veel later weer weg. ''Cees is niet meer omdat hij ouder is. Hij verdiend niet meer omdat hij ouder is'', aldus Victoria. Ze is van mening dat ze allemaal respect voor elkaar moeten hebben. Michael hoort vaak dingen niet meer. ''Cees is Cees, hij is net een vader. Ik heb er al twee, een derde hoeft niet''. Michael heeft geen zin in spanningen en nu al helemaal niet. Wel heeft hij nog een paar leuke plannen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.