Familie bezoek voor Ramona ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Familie bezoek voor Ramona

''Ik heb jullie echt gemist''

Lang hoeft Ramona niet te wachten. Om tien over half één komt haar familie het terrein al opgereden. Ramona gilt, gooit haar armen de lucht in en begint wat dingen te roepen. Daarna rent ze op haar bezoek af en knuffelt ze haar moeder. Er word gehuild. Ze zijn emotioneel. ''Je verjaardag, gefeliciteerd hé'', laat haar moeder weten. Ramona begroet ook haar vriendinnen. ''Ik heb jullie zo gemist, ik hou van je''. Ze gaat straks ook met haar moeder praten. Er word gelachen en gegild. ''Je ziet er echt goed uit'', laat iemand aan Ramona weten. Ramona is zo blij dat ze er zijn. Ze had ze echt zo erg nodig. ''Ik heb jullie echt gemist. Wat tof dat jullie er zijn''.  Ramona laat weten aan iemand van haar bezoek dat ze er mooi uit ziet. Ze gaan naar binnen. ''Het gaat goed, het gaat goed'', aldus Ramona. ''Voel je je jarig'', vraagt iemand. ''Ja, ik heb een ontbijtje op bed gekregen en gister stonden ze allemaal binnen'', antwoord Ramona.

Ramona gaat meteen drinken voor haar bezoek regelen. Alle andere bewoners begroeten ondertussen het bezoek. Wim gaat het drinken regelen want hij is bezig in het café dus kan Ramona er niet goed bij. Ramona lacht dat haar familie een zendertje heeft. ''Wat tof dat jullie er zijn. Ik heb je zo gemist'', aldus Ramona. "Die kaart die je hebt ontvangen is niet van een fan. Die is van Sylvia'', laat haar moeder weten. ''Wat leuk'', vind Ramona. ''Wat gek dat jullie er zijn, maar ik ben echt blij. Hoe is het voor jullie om hier te zijn? Michael is echt mijn mattie'', aldus Ramona. ''Dankjewel voor de koffie'', horen we Ramona's moeder zeggen. ''Echt raar hoor om hier nu zo te zijn'', aldus een vriendin. ''Dit is echt raar''. Ramona vraagt hoe het buiten is. ''Wat nu veel speelt is Mark. Die heeft er natuurlijk heel lang ingezeten'', vertelt haar moeder. Er volgt een streamlock. ''Wat vond je van Cemal'', vraagt Ramona daarna. Haar moeder heeft het meest gelachen toen Ramona die portfolio in haar handen had. Toen dacht ze dat Ramona zei ''wat een grote lul'. ''Als je dat zei werd ik heel boos''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.