''En ik zou je vriendinnetje afpakken. Ik ben al hard op weg'' ~ Utopia Gekte

2/28/2016

''En ik zou je vriendinnetje afpakken. Ik ben al hard op weg''

Ivan komt met een nieuw plan

Om kwart voor zeven zitten de bewoners te eten. Ivan gaat voor de groep staan aangezien hij een mededeling heeft. De akker begint nu ergens op te lijken. Ivan kan er niet mee verder omdat de grond bevroren is. Ivan wil rondom de rotonde ook nog wat straatwerk weghalen. Stenen sjouwen. Rondom de rotonde stenen weghalen en paden over laten. Eén markt gaan ze dan met een beetje bende zitten. Daar ontkom je niet aan. De opzet van de markt zal dan ook anders moeten. Ivan wil dat iedereen zo mee naar buiten komt, dan kan hij laten zien hoe en wat. ''Wat vinden jullie ervan. Zijn er vragen over? Het geeft een veel mooier uitzicht. Meer groen, meer gras, ziet er veel leuker uit'', legt Ivan uit. De caravan komt dan naast het Cordwood te staan. ''Word het rolstoel vriendelijk'', vraagt Bronno. ''Ja, de paden'', antwoord Ivan. De vuur plaats gaat dan weg. ''We hebben er uiteindelijk allemaal profijt van. Ik doe het niet voor mezelf alleen''. Ivan wil een planning maken van wanneer ze er aan werken. Dan hoeven ze niet om zeven uur wakker te worden, maar als ze allemaal een paar keer een paar uurtjes per dag daar kunnen staan dan kan er een hoop gebeuren.

Om kwart over zeven zien we alle bewoners buiten waar Ivan ze vertelt hoe en wat. Om tien over half acht krijgen we Gina even in beeld. ''Mark is bijna twee weken weg. Bizar hoe snel dat gaat''. Een kwartier later zien we Bas met Bronno praten. Bas is nu op het punt beland van ''we moeten geld verdienen''. Bronno vraagt of ze dat samen gaan doen. ''Bedoel je de horeca'', vraagt Bas. ''Onder andere''. Bronno heeft wat beloftes gemaakt. ''Ik zou je minstens 1 a 2 keer per week een hak zetten. Ik zou je hard aan het werk zetten en ik zou je vriendinnetje afpakken. Ik ben al hard op weg''. Bas denkt dat hij sommige beloftes dan moet breken. Bronno zou niet weten hoe het voelt om weg gestemd te kunnen worden, maar weet wel hoe het voelt om gekozen te worden. Hij had niet verwacht dat het unaniem zou worden. Een meerderheid had hij wel verwacht. Voor de rest gebeurd er even vrij weinig in Utopia. Om acht uur zien we Rowena en Ramona de koeien doen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.