''Elke keer diezelfde domme tering grappen. Ik sla hem nog een keer op zijn bek'' ~ Utopia Gekte

2/15/2016

''Elke keer diezelfde domme tering grappen. Ik sla hem nog een keer op zijn bek''

Met zijn allen in de hot tub

Om kwart voor elf zien we Bas darten. Rowena zien we pizza eten in de studio en Ramona laat aan haar weten dat ze geen feest stemming voelt. Ze gaat dus maar ''feesten in bed'' met Michael. ''Vandaag was wel de shit'', laat Ramona weten. Ze hebben leuke dingen gedaan. Wim, Mark en Bjorn zien we in de hot tub zitten en niet veel later zitten ook Gina en Ivan erbij. Om kwart over elf willen Gabriëlle en Rowena de studio weer uit, maar de deur gaat niet open. ''Elke keer diezelfde domme tering grappen. Ik sla hem nog een keer op zijn bek'', reageert Rowena gefrustreerd. Ze probeert de deur open te krijgen, maar dat lukt niet. ''Zal ik het doen'', vraagt Gabriëlle, waarna Gabriëlle het over neemt. ''Ik kan hier niet meer tegen. Die domme smerige kut grappen van ze'', aldus Rowena. Gabriëlle beukt de deur een stukje open en daarna snijd Rowena het koortje door. Lang hebben ze dus niet opgesloten gezeten. In de hot tub word het ondertussen steeds drukker. Ook Benjamin is inmiddels in de hot tub te vinden.

Binnen aangekomen zien we Rowena Rob aanspreken. Ze slaat hem een paar keer zachtjes en laat weten dat ze het zat is om opgesloten te worden in de studio. Ze verdenkt Rob er blijkbaar van, maar Rob zweert dat hij het echt niet was. Wie het dan wel was blijft onduidelijk. Bas en Dominique zien we op datzelfde moment darten en in de hot tub is het luidruchtig, druk en gezellig. Als Dominique en Bas klaar zijn met darten zien we Dominique daar nog snel wat foto's maken voor ze met Bas de caravan weer in duikt. Om twaalf uur zien we Dominique en Bas weer wild zoenen en knuffelen in de caravan met een muziekje erbij. Uiteindelijk mag Dominique op haar buik gaan liggen en klimt Bas bovenop haar om haar rug te masseren met massage olie. Gabriëlle en Rowena slapen trouwens ook weer een nacht ergens anders. Die twee dames zien we samen onder een deken in de studio.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.