Eieren gooien naar Cemal tijdens de markt? ~ Utopia Gekte

2/17/2016

Eieren gooien naar Cemal tijdens de markt?

Humberto Tan de best geklede man van Nederland

Om half twee zien we dat Michael een reclame bord voor de markt aan het spuiten is. Cemal staat er bij en is ook met hout bezig. ''Ik ben zelf ook anders. Iedereen is uniek en dat vergeten mensen heel vaak'', horen we Cemal zeggen. Rowena zien we op de andere stream een vlog maken. Ze gebruikt hiervoor een grote camera en zal straks ongetwijfeld een lamme arm hebben. ''De realiteit hier is zo hard'', laat Michael weten. Cemal moet het nog ervaren, maar kan nu al goed met iedereen opschieten. ''Heb je al bedacht waar je wil staan tijdens de markt'', vraagt Michael. Cemal wil een stand maken waar ze voor een bepaald bedrag eieren naar hem toe mogen gooien. ''Zou je daar niet even mee wachten. We hebben mankracht nodig'', aldus Michael. Volgens Michael kan je in Utopia niet altijd je eigen ding doen. Michael wil bijvoorbeeld heel graag als Megan achter een suikerspinnen kraam staan. ''Dat kan nu gewoon niet''. Michael gaat nu gewoon bij de merchandise staan. Wel als Megan want daar is veel vraag naar en daar haalt hij goed geld mee op. Veel mensen willen namelijk met Megan op de foto.

Even later om kwart voor twee zien we dat Michael en Cemal nog steeds staan te schilderen. Michael vraagt wat het type meisje is waar Cemal op valt. Cemal wil gewoon een leuk meisje. Hij kijkt dus niet echt naar uiterlijk. Dat is minder belangrijk. Michael vind rood haar en ''dikke negerinnen'' mooi. Cemal valt op ogen. Vooral grijze ogen omdat dat zeldzaam is en qua haar krullend of gewoon een mooie slag in het haar. Hij vind vrouwen het mooist als ze net wakker zijn. ''De out of bed look. Puur natuur''. De twee praten lekker door tijdens het werken. Zo komen we te weten dat Cemal Humberto Tan de best geklede man van Nederland vind. Hij is lekker gek en daar houd hij van en Michael vind Egbert Jan Weeber nog steeds de knapste man van Nederland en Barry Atsma vind hij ook steeds knapper worden. Verder zien we Rowena om tien over twee nog steeds vloggen. Ze filmt zichzelf en Rob en Rob legt precies uit hoe en wat wat betreft de markt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.