''Eerst is ze boos en dan sneaky het zelf doen'' ~ Utopia Gekte

2/24/2016

''Eerst is ze boos en dan sneaky het zelf doen''

''Blijkbaar vinden ze ons toch leuk het publiek''

Om vijf voor half zeven zien we Bas en Rob op het rokersbankje. ''Had je het verwacht'', vraagt Bas. ''Van mij? Nee, al hou je er altijd wel rekening mee'', antwoord Rob. Bas vertelt dat hij gesport heeft en nu spierpijn heeft. ''Had jij het verwacht'', vraagt Rob dan. ''Nee, maar je houd er wel rekening mee'', antwoord Bas. De stream word overgeschakeld waardoor we het gesprek verder niet meer kunnen volgen. Om tien over half zeven zien we Cemal in de slaapkamer op bed liggen. Hij schijnt ziek te zijn en wil nu veel zijn rust pakken. Op de andere stream zien we dat er dierenvoer geleverd word. Onder andere Bas en Ivan zijn de vrachtwagen aan het uitladen. Ramona, Cemal en Michael liggen dus op bed in de slaapkamer en kletsen ondertussen wat. We horen Ramona zeggen dat het volgens haar nu weer aan is, wat doet vermoeden dat ze het over Dominique en Bas hebben. ''Het is een hele soap geweest, je hebt het gemist'', laat ze weten. Cemal zou in Utopia naar eigen zeggen geen relatie kunnen hebben en vult aan. ''Ze is heel erg op zoek naar zichzelf''. Maar volgens Michael zijn meerdere mensen/ is iedereen op zoek. ''Blijkbaar zijn ze verliefd. Wat doe je er tegen? Als hun maar gelukkig zijn. Ik zeg ook nooit nooit. [...] Je kan er niks aan doen'', laat Ramona weten. Ramona wil de slaapkamer een naam geven. ''De diva's''. Maar Cemal en Michael zaten meer aan ''Purple rain'' te denken.

Om kwart voor zeven zien we dat Benjamin en Wim ondertussen ook helpen met het uitruimen van de vrachtwagen en het gesprek in de slaapkamer gaat nog even verder. Michael had meer stemmen verwacht en Ramona had ook verwacht stemmen te krijgen. En geen publieksstem gehad. ''Blijkbaar vinden ze ons toch leuk het publiek'', aldus Ramona. Michael was naar eigen zeggen bijna de hele tijd aan het huilen omdat hij het zielig vond voor Wim. ''Hij wil naar huis. Ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien. Hij is echt blij'', laat Ramona weten. Michael is ervan geschrokken dat Bas genomineerd is. Dat had hij niet zien aan komen. ''Het is sowieso een hele rare stemming geweest''. Volgens Ramona voelt Bas zich ook een beetje rot. ''Achter de computer had hij tranen in zijn ogen. [...] Proberen groot te houden'', laat Michael weten. ''Zullen we vanavond bij hem in de caravan slapen? [...] Misschien wil hij ook met Do slapen, maar we kunnen het vragen'', aldus Ramona. ''Ik denk dat Do de publieksstem heeft gekregen omdat ze ..'', begint Michael. De rest van zijn zin in onverstaanbaar. Ramona laat weten dat Ivan ook vaak een publieksstem heeft gehad vanwege Nicole. Ramona dacht na eergisteren dat ze er ook één zou krijgen. ''Ik was toch uit mijn slof geschoten. Ik kon het niet meer, maar ik heb het toch goed verwoord'', aldus Ramona. Michael was blijkbaar ''boos'' dat Ramona iemand geen stem gaf, of wel een stem gaf. Dat hadden ze besproken of zo. ''Nee, ik ben nooit boos. Ik kan gewoon niet zo goed tegen mijn verlies'', aldus Michael. Hij vind het niet erg dat hij een stem krijgt, hij had het alleen niet verwacht van die persoon.

''Ze vinden me misschien een valse nicht buiten'', laat Michael weten over dat hij zo direct was. Maar hij heeft het nu tenminste gezegd. Dat Dominique fake is. ''Een topje waar je borsten half uithangen tijdens de theater les. Ze kan veel meegemaakt hebben, maar de onzekerheid is een ander ding. Je weet dat je knap bent want je gaat op de foto als een mannenverslinder. Je had ook het onzekere meisje kunnen kiezen''. Michael vind haar niet zo onzeker. ''Ze is op zoek naar zichzelf''. Cees die ook in de kamer te vinden is vraagt zich af wat er achter zou zitten. Achter het constant roepen dat ze zo onzeker is. ''Mensen constateren zo onzeker is ze niet, maar waarom zegt ze dat dan telkens'', aldus Cees. Ramona zou het niet weten. ''Ik neem mijn stemmen terug omdat ik haar een kans wil geven en dan flikt ze me dit. Eerst is ze boos en dan sneaky het zelf doen. Dat zegt meer over haar'', aldus Michael. Hij vind het ook raar dat ze achter Michael aan ging na de stemming in plaats van naar Bas. Michael was naar zijn vriend gerend als die genomineerd was. ''Vind je dan wat ik als speech heb gezegd over haar niet goed'', vraagt Ramona. Maar Michael zegt al niet eens meer te weten wat er gezegd is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.