Een turbulente en natte nacht in Utopia. ~ Utopia Gekte

2/06/2016

Een turbulente en natte nacht in Utopia.

Een ingekorte samenvatting.

Het was vannacht erg gezellig in de hottub en zoals we al schreven heeft Ramona met Dominique gekust. Niet lang nadat Bas en Dominique de hottub hebben verlaten komen de roddels op gang. Ramona laat meteen aan Michael weten dat ze er van baalt dat ze Dominique gekust heeft. ''Ze gaat toch weg'', is de reactie van Michael. Er volgen lange streamlocks tot we uiteindelijk alleen nog 4 heren in de hottub zien zitten. Mark, Wim, Bjorn en Michael. Ergens wel grappig aangezien dat precies alle mannen zijn waarover weleens twijfels zijn ontstaan over hun seksuele geaardheid. :-) Bjorn laat al snel zien dat hij toch echt op vrouwen valt. Hij vraagt Dominique of ze ook met hem wil zoenen omdat hij hoorde dat ze goed kan zoenen. Hij krijgt een 'nee' te horen  ondanks dat Do zegt nergens aan vast te zitten. Er volgt niet veel later weer een streamlock. Opvallend is hoe rustig Gina is tijdens dit hele gebeuren. Ze lijkt nogmaals te laten zien dat ze echt is veranderd.

Terwijl een groep lekker nat aan het worden is in de hottub zien we Bas en Dominique ergens anders nat worden. Zij liggen bovenop elkaar op de vloer in de loods. De alcohol blijft ondertussen rijkelijk vloeien in het paradijs. Gelukkig zijn ze nog niet zo dronken dat ze allemaal in de hottub een plasje doen. Dat doen ze gewoon netjes buiten de hottub. Rond een uurtje of één 's nachts liggen Bas en Dominique in bed verder te zoenen. Cees is ondertussen de hele tijd druk met opruimen en laat zijn testosteron voor wat het is.

Net iets na 1 uur 's nachts begint Rowena opeens te huilen. Het zullen wel tranen van dronkenschap zijn. Ramona biedt troostende woorden en zegt dat ze er wel gaat komen met haar muziek. ''Ik heb mezelf zo vaak aan de kant gezet voor liefde. Soms denk ik f*ck it. Ik zit hier 50% voor iemand anders. Wanneer komt die 100% voor mijzelf'', vraagt Rowena zich af. Ze blijft een hele tijd door huilen en zegt iets over een strijd die altijd door blijft gaan. Tussendoor blijven de streamlocks ons om de oren vliegen dus er is allemaal weinig van te volgen.

Om kwart over één zien we dat Ivan al lekker ligt te slapen samen met Gabriëlle. Hij gaat tegen haar aan liggen wanneer ze aangeeft het koud te hebben. Rowena komt er niet veel later ook bij en zij gaat aan de andere kant van Gabriëlle liggen. Niet om te slapen trouwens, maar om aandacht te zoeken bij Ivan. Terwijl zij en wat anderen het feest in bed voortzetten horen we opeens iemand overgeven. Dat blijkt Mark te zijn die nog wel wakker is met een aantal andere mannen. Cees ligt zichzelf ondertussen op te vreten in bed. Dat resulteert uiteindelijk ook in een korte ruzie met Ramona. ''Klets maar gewoon door'', roept Cees boos door de loods heen. ''Ik heb er schijt aan. Hij loopt zelf de hele nacht rond en nu een grote bek''. reageert Ramona. Ze wil niet stil zijn en Cees legt zich er bij neer dat dit nog een lange nacht zou kunnen worden.

Om 2 uur 's nachts keert de rust grotendeels terug wanneer iedereen lijkt te gaan slapen. Wim besluit echter om emotioneel op het rokersbankje te gaan zitten doen. Hij is ook één van de bewoners die goed dronken is. Met veel moeite wankelt hij wat heen en weer bij de hottub om wat glazen op te ruimen. Niet veel later veegt hij ook nog alle gevallen glazen netjes op. Uit het niets zien we dat Ivan om kwart over twee bij de koeien staat. Hij is dus weer uit bed gekomen en zegt dat de koeien honger hebben. ''Kan het licht even aan'', vraagt hij ook. Misschien was hij vergeten de koeien te voeren en doet hij dit nu alsnog. Uiteindelijk ligt hij weer in zijn eigen bed in de loods. Barry en Nicole kunnen met een gerust hart gaan slapen. Er is weer niks gebeurd tussen Ivan en Rowena. Al zijn ze wel opvallend veel samen de laatste dagen... ;-) Cees slaapt pas ver na 3 uur 's nachts en komt er om half zes alweer uit om rond te wandelen, te roken en wat te eten. Om kwart over 8 is Rowena de eerste die wakker is. Bij de wasbakken is het eerste wat ze zegt 'gadverdamme'. Waarschijnlijk heeft Mark zijn kots nog niet opgeruimd. Ze besluit om haar tanden elders te gaan poetsen. Goedemorgen!
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.