Dominique's comfort zone is knap zijn ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Dominique's comfort zone is knap zijn

Cemal word verlegen van complimenten

Nadat Ramona met haar ene vriendin heeft gepraat neemt ze een andere vriendin ook even apart. Zodra ze vraagt hoe het gaat krijgen we weer een stream wissel naar Benjamin en Gabriëlle die achter de computer zitten. Ook Dominique zien we om kwart voor drie nog in beeld. Samen met Cemal is ze een kastje aan het schilderen. Terwijl ze dat doen vertelt ze weer over haar ex die een pathologische leugenaar was. Hij wilde het wel opbiechten, maar zat te ver in zijn leugens volgens Dominique. Hij liet haar geloven dat ze bedreigd werd. De laatste week voor ze hier in ging werd ze zwaar bewaakt door de politie. Uiteindelijk kwam ze er achter dat dat ook allemaal gelogen was. Er volgt een streamlock. Dominique wil nergens een stempel op. Cemal zegt bindingsangst te hebben en Dominique ook heel erg. ''En ook verlatingsangst'', laat ze weten. Als ze zich eenmaal heeft gebonden, mag hij niet meer weg. Tussen haar en Bas is het meer dan een flow want ze vind Bas wel heel erg leuk. Als ze er uit gaan is het niks meer, want dat heeft Bas haar heel erg duidelijk gemaakt. Haar ex Camiel daar was ze op slag verliefd op. Haar eerste vriendje was ze vier jaar mee en daar was ze ziek verliefd op en bij haar afgelopen verkering ook. Bas kan ze geen verliefdheid noemen, ze vind hem gewoon heel leuk. Het is meer dan maatjes want ze gaat niet met een maatje in bed liggen en kroelen. Cemal wel, die slaapt ook gewoon met zijn vrienden vertelt hij. Dominique vind het lastig. Ze wil in Utopia geen s*ks hebben en in een relatie hoort dat wel. Bas gaat er gelukkig respectvol mee om.

Ze zegt dat ze er ook wel veel mee bezig is. Ze vind het heel erg leuk en heel belangrijk. ''Als je verliefd bent wil je om de vijf minuten wel s*ks met elkaar'', aldus Dominique. ''Als ik echt verliefd ben kom ik om de vijf minuten klaar'', laat Cemal weten. Dan komt hij heel snel klaar omdat hij het op een andere manier bekijkt. Hij kan daar van genieten, maar is meer van de p*rno. ''Uren doorgaan''. Dominique vertelt dat ze met Camiel de beste s*ks had. Cemal zegt dat hij het altijd lekker vind of het nou slecht of goed is. Thuis trok hij twee a drie keer per dag. ''Heel veel mannen doen dat'', laat hij weten. In Utopia word hij echter niet opgewonden. Echt totaal niet. Je hoort telkens mensen. Ook als je staat te douchen. Poepen kan hij nu wel gewoon goed. ''Progressie'', grapt Dominique. Cemal denkt er wel aan, maar niet meer op de manier van eerst. Eerst kon hij boos worden als een meisje een date af zei. ''Omdat je dan wist dat je geen s*ks zou krijgen'', reageert Dominique. Dominique vind Cemal één grote positiviteitsbonk en daar word ze in mee getrokken. Ze voelt zich fijn bij hem. Ze herkent zich heel erg in wat hij zegt. Ze ziet zichzelf als verlegen meisje die op zoek is naar zichzelf. ''Ze zien een knap s*xy ding, maar het gaat nooit om mijn inhoud terwijl daar zoveel zit''. Haar comfort zone is knap zijn want dat zien mensen. In Utopia wil ze haar innerlijk laten zien. Ze voelt zichzelf niet s*xy en knap. Cemal is het ook zat dat mensen hem alleen op uiterlijk beoordelen. Dominique wil bescheiden blijven en Cemal word verlegen als mensen hem een compliment geven. Dan weet hij niet wat hij er op moet zeggen. ''Je bent ook gewoon een hele lieve jongen en alles behalve arrogant'', aldus Dominique. ''Ik hou van iedereen'', laat Cemal weten. Dominique is blij dat Cemal er is en Cemal is ook blij daar te zijn. Iedereen accepteert hem. Om drie uur onderbreken ze het gesprek omdat de spullen voor Dominique's sleutelhangers binnen zijn gekomen. Ivan en Benjamin zien we op dat moment in de zon zitten voor het Cordwood huis.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.