Dominique wil weten hoe het zit tussen haar en Bas ~ Utopia Gekte

2/13/2016

Dominique wil weten hoe het zit tussen haar en Bas

''Voor als mijn mama kijkt, mama ik mis je''

Goedemiddag op dag 774 van het Utopia avontuur. Laten we eerst nog even terug gaan naar wat er gisteravond en begin van de nacht is gebeurd. Om kwart voor twaalf zien we Bas en Dominique van het rokersbankje terug naar binnen lopen. ''Ben je nog blij om hier te zijn''', vraagt Bas haar. Dominique vind dat een kut vraag, maar beantwoord hem wel. ''Soms wel, soms niet. Momenteel vaker niet''. Bas vraagt of ze heimwee heeft. Dat bevestigd ze al denkt ze dat dat een fase is. Om één uur 's nachts zien we Dominique op de vide met Victoria praten. Dominique weet niet wat ze met Bas moet. Eerst maken ze het uit en nu zoekt hij haar toch telkens op en geeft hij haar regelmatig een kus. Is er wat of is er nou niet wat. Als Bas met een ander zou kussen tijdens een evenement dan zou ze dat vervelend vinden. Ze wil dus weten wat Bas wil. Zou ze dat gewoon kunnen vragen. ''Ik wil gewoon weten 'what the fuck''. Dominique word niet graag overdonderd. Daar houd ze niet van. Volgens Victoria mag ze dat soort dingen gewoon zeggen. Ze kan gewoon haar eigen grenzen aangeven.

''Voor als mijn mama kijkt, mama ik mis je'', aldus Dominique. ''Voor als mijn mama kijkt, mama ik mis je ook'', vult Gina aan en dan kan Victoria niet achterblijven. Ook zij zegt haar moeder te missen. ''Papa ik mis jou ook'', roept Gina. ''En succes met de post'', laat Dominique weten. Ze heeft nu 26 bladzijdes post geschreven. Echt een record. Ze had naar eigen zeggen veel te vertellen. Voor zover we begrijpen in dit gesprek slapen Victoria en Gina deze nacht in Gabriëlle's bed. Slaapt Gabriëlle misschien bij Mark en anders ook bij die twee dames. Michael slaapt in de caravan en Bas slaapt in de paarse kamer. Er is dus voor deze nacht flink gewisseld van plaats. Victoria denkt dinsdag weer post te krijgen. Daar heeft ze heel veel zin in. Gina denkt ook volgende week weer post te krijgen. Dominique zegt vervolgens dat ze nooit meer weg gaat van de vide. ''Het is hier zo lekker warm, het is nergens zo warm als hier op de vide'', aldus Dominique. Gina wijst haar er wel op dat het in de zomer niet te harden is op de vide.

Voor de rest zien we Wim en Bjorn om één uur 's nachts nog darten. Rob, Mark, Rowena en één van de buren kijken toe. Najar en de jongen met het lange haar zijn al hun bed in gedoken. Die verblijven in de B&B's.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.