Dominique weet niet of ze bezoek wil in Utopia ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Dominique weet niet of ze bezoek wil in Utopia

Ramona neemt weer afscheid van haar bezoek

Om tien voor half vier lijkt Ramona's bezoek er weer vandoor te gaan. We horen mensen dag zeggen, maar krijgen het niet in beeld. Binnen zien we Bas en en Dominique. Bas denkt dat er vanavond van acht tot negen een feestje is. ''Leuke moeder heeft Ramona'', laat Dominique weten. ''Mijn moeder word hier zo verlegen. Ze is net als mij een beetje mensen schuw. Ik heb het niet van een vreemde''. Dominique heeft haar bezoek nog niet aangevraagd want ze weet niet of ze het wel wil. ''Je wil toch wel bezoek'', reageert Bas verbaast. ''Weet ik niet'', antwoord Dominique. Bas vind dat raar. ''Dat mag'', aldus Dominique. Ze laat weten dat ze uiteindelijk wel bezoek wil, maar ze zal het pas aanvragen als ze zich 100% gemakkelijk voelt. Ze voelt zich nog wankel en awkward.

Om half vier krijgen we toch de familie van Ramona nog even in beeld. Er worden nog snel groepsfoto's gemaakt. ''Ik hou van je hé. Hou het vol'', horen we Ramona's moeder zeggen. ''Hou het vol schat, je doet het hartstikke goed. Nog niet naar huis komen, nog lang niet'', laat een vriendin weten. ''Hou je groot hé'', zegt nog een andere vriendin en Ramona vraagt of ze iemand een kusje willen geven. ''Schrijf alsjeblieft veel'', aldus een vriendin. ''Die sanny komt goed. Geloof me je weet toch. [...] Ik doe het allemaal voor jullie hé. Die rode loper sanny's'', laat Ramona weten. Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben zien we de familie wegrijden. ''Doei, i love you'', roept Ramona ze na.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.