Dominique moet zichzelf meer laten zien. ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Dominique moet zichzelf meer laten zien.

Rowena is bezig met de cover.

Zowel bij Bas als bij Rowena vertelt Dominique meer over de inhoud van haar post. Ze heeft naar eigen zeggen niet per se kritische post gekregen, maar wel tips en advies. Zo moet ze zichzelf meer laten zien, al vind Dominique dat lastig. Aan Bas vertelt Dominique hoe dingen buiten werden opgeblazen, zoals het bewegen van de dekens. Heel erg lijkt Do het niet te vinden. Ze geven elkaar uiteindelijk een knuffel en Do verdwijnt weer naar binnen. Daar doet ze dus nogmaals haar verhaal, maar dan bij Rowena. Laatstgenoemde zegt ook pas sinds kort het gevoel te hebben volledig zichzelf te zijn. ''Dat kost tijd''. Er is nog wat meer besproken, maar ik zie dat jullie allemaal een beetje 'Dominique moe' worden, dus ik laat het hier maar bij. :-)

Dominique loopt uiteindelijk weg en Benjamin komt naast Rowena zitten. Zij zit op Google naar afbeeldingen te zoeken. Dit om inspiratie op te doen voor de cover (het hoesje) van haar eigen single. Ze vindt dat ze hier wel een beetje achteraan moet gaan onderhand. Dominique adviseerde net nog om fotografie studenten te vragen omdat zij goedkoop zijn, maar wel weten wat ze doen. En zij kunnen er ook punten mee behalen voor hun studie. Dit idee legt Rowena voor aan Benjamin en op dat moment wisselt de regie naar Cees die alles in de gaten aan het houden is in de keuken. Hij loopt constant onrustig heen en weer.

Op de andere stream zien we Gabriƫlle al een tijdje de krant lezen op de bank. Uiteindelijk besluit ze om naast Rowena te gaan zitten bij de andere computer. Benjamin is daar alweer weg. De twee dames wisselen weinig woorden met elkaar. De ochtend in Utopia verloopt vooralsnog rustig, op het postmoment van Dominique na.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.