Dominique in tranen bij eerste keer post. ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Dominique in tranen bij eerste keer post.

''Have fun baby''!

''Je eerste keer post! Have fun baby'', zegt Rowena wanneer ze Dominique haar post geeft. Do is net een paar seconden uit bed en gaat met haar post en een kopje thee meteen op de bank zitten. Bas zit tegenover haar en leest op zijn gemak de krant. Victoria is degene die naast haar komt zitten. Wanneer Do haar eerste brief leest verschijnt er een voorzichtig glimlachje. Maar het duurt niet lang tot de eerste traantjes naar beneden stromen in een slakkengangetje. ''Is het goed so far'', vraagt Victoria. Do zegt van wel en leest rustig verder. Ze krijgt niet alleen 'normale post' want zelfs  verjaardagskaarten zitten er nog tussen. Uiteindelijk opent ze een brief waarna er echt tranen beginnen te stromen. Victoria kruipt nog dichter tegen Do aan om haar te troosten. Do laat op haar beurt een aantal mooie dingen uit haar post lezen. ''Ik ben zó blij met haar brief'', zegt Do opgelucht. ''Je hebt al die tijd spoken gezien terwijl het niet zo is. Wat een opluchting'', reageert Victoria.

Dominique begint weer te lachen als ze vertelt over een groepsapp op Whatsapp. Haar vriendinnen Whatsappen elkaar wanneer Dominique in beeld komt en dan praten ze over wat ze allemaal doet.
Op een gegeven moment besluit Bas om ook naast Do te gaan zitten, maar dan aan de andere kant. Hij zegt niets. Op dat moment leest Do een brief van de buren. Ze vertelt over haar buurjongetje van 3 die ze heel lief en oprecht noemt. ''Als we in de tuin zitten zegt hij altijd 'hey' gewoon omdat hij mensen hoort''.

Ook bij de volgende lange brief - van een vriendinnetje - krijgt ze weer tranen van geluk. Een vriendinnetje schrijft dat ze blij is met alle fragmenten die ze heeft gezien van Do. Behalve wanneer ze de nagels van Bas ging lakken. Victoria, Do en Bas maken er wat grapjes over en lachen met elkaar. ''Ik zat er over na te denken om voetmodel te worden'', zegt Bas. ''Ik zie mogelijkheden'', grapt Victoria door. De volgende brief is van haar beste vriend die niet weet wat hij moet schrijven. ''Eikel'', grapt ze. Later ontdekt ze dat haar beste vriend twee keer heeft geschreven, dus dat maakt alles weer goed. Het is een hele grote kaart, maar wederom met weinig tekst. Bij de volgende brief is het weer raak. Nog geen seconde na het openen stromen de tranen over haar wangen. Al met al lijken het gelukkig allemaal tranen van geluk en gemis te zijn. Een mooie start van de dag voor Dominique!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.