Dominique: ''Ik ga er geen punt van maken'' ~ Utopia Gekte

2/08/2016

Dominique: ''Ik ga er geen punt van maken''

''Heb je niet het gevoel dat je hem verliest?''

Bas liet eerder vandaag aan Rowena weten niet meer verliefd te zijn op Dominique. Direct na dat gesprek liep hij naar Dominique toe om het uit te maken. Zodra dat gebeurd is zoekt hij meteen Rowena weer op om haar te vertellen dat hij het uitgemaakt heeft. ''Zo snel! Tjezus wat zei je? Waar heb je met haar gesproken'', reageert ze. ''In de winkel. Ik zei hoe vind je het zelf gaan? Toen zei ze lastig. [...] Ik denk dat de verliefdheid weg is'', aldus Bas. ''Zei je dat? Wat zei ze toen'', vraagt Rowena verder. ''Dat ze het begreep en dat het helemaal niet erg is'', laat Bas weten. ''Ja, maar haar kop staat op onweer dus dat moeten we even in de gaten houden'', antwoord Rowena. Ze knuffelt Bas. ''Het ging hartstikke. Ik zat me druk te maken om helemaal niks blijkbaar'', laat Bas weten. ''Nou gelukkig'', vind Rowena. Dominique rookt ondertussen een sigaretje. Rowena vertelt dat ze er over zit te denken om uit de loods te gaan. ''Kom je in de caravan'', vraagt Bas. ''Nee dat is te klein'', vind Rowena. Bas gaat eerst de caravan leeghalen en de kachel plaatsen. ''Volgens mij is ze aan het huilen hoor'', laat Rowena weten. ''Kan je niet naar haar toe gaan'', oppert Bas. ''Moet ik het zeggen dat ik het weet'', vraagt Rowena. ''Ja, dat kan je best zeggen'', vind Bas. Rowena gaat dus naar Dominique toe.

''Hé kom je een sigaretje doen? Ik zag dat het niet goed met je gaat, maar ik dacht ik wacht mijn kans af'', aldus Dominique als ze om vier uur Rowena aan ziet komen lopen bij het rokersbankje. ''Maar hoe gaat het met jou'', vraagt Rowena. ''Goed'', reageert Dominique. Ze begint meteen te vertellen over haar plannen. ''Ik had Bas ook gesproken'', vertelt Rowena verder. ''O dus daar wil je over praten. Het is goed, het moet voor beide partijen leuk zijn'', antwoord Dominique. ''Stond jij er hetzelfde in'', vraagt Rowena. ''Je komt binnen en vind iemand leuker. Dan ga je er op in. Soms besef je ook dat je jezelf tegen houd door bezig te zijn met één ding. Je moet er rekening mee houden en wil goedkeuring van degene waar je naast slaapt. Dat heeft het lastig gemaakt dus ik voel er ook een soort van bevrijding in. Ik kan nu de focus behouden op waarom ik hier ben, wie ik wil zijn en dat ik niet het meisje van Bas ben. Hij stond er zelf waarschijnlijk van te kijken hoe ik reageer, maar ik ga er geen punt van maken'', aldus Dominique. Rowena kan zich voorstellen dat het pijn doet. ''Doet het pijn'', vraagt ze. ''Nee, het moet van twee kanten komen. Het kan ook door de plaats waar je zit zo aanvoelen'', aldus Dominique. ''Heb je niet het gevoel dat je hem verliest. Dat je iets verloren bent'', vraagt Rowena verder. ''Bas zit hier nog steeds. Als ik wil praten is hij er nog steeds toch'', antwoord Dominique. Rowena is blij dat ze het luchtig op pakt. Ze zou maar gebroken zijn. Ze dacht het aan haar gezicht te zien dat ze er mee zat. ''Nee ik heb geen make-up op'', lacht Dominique. Als Ramona er bij komt staan gaan ze over op een ander onderwerp. Rowena wil in de studio gaan slapen. De paarse slaapkamer word nu heel klein en druk vind ze.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.