Dominique ''het lekkerste wijf dat in Utopia heeft gezeten'' ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Dominique ''het lekkerste wijf dat in Utopia heeft gezeten''

''Niemand moet op zijn uiterlijk beoordeeld worden''

Dominique en Cemal hebben een lang gesprek gehad, maar zijn nog niet uitgepraat. Cemal vind het stemmen heel moeilijk. Dominique daarentegen heeft wel een gevoel. ''Het is ook heel moeilijk'', beaamt ze. ''Je kan ook niet blind stemmen'', aldus Cemal. Dominique benadrukt dat je moet kijken of mensen ook interesse in jou tonen. Dominique kijkt daar heel erg naar. Ze gaan over op een ander onderwerp. Dominique wil graag klimmen. Haar vader is bergbeklimmer en ze zou graag mee willen, maar dan moeten haar armen sterker worden. Ze heeft ook altijd al de Alpe d'huzes willen doen. Haar beste vriendinnetje is momenteel zwanger en als Dominique niet in Utopia was gegaan zouden ze na de bevalling ook zijn gaan trainen voor een marathon. Er volgt een streamlock.

Dominique vertelt dat er een B&B gast is geweest die zei dat Dominique het lekkerste wijf is dat in Utopia heeft gezeten. ''Mensen hier twijfelen nu aan mijn oprechtheid door het uiterlijk dat ik heb'', aldus Dominique. ''Niemand moet op zijn uiterlijk beoordeeld worden'', vind Cemal. Dominique wil dat pesten stopt, maar dat is een zware missie waarmee ze binnen is gekomen. Daar probeert ze ook niet alle focus op te leggen want ze moet eerst zelf groeien. Ze moet diep gaan in zichzelf om dat aan te kaarten. Dominique wil ook een dag organiseren voor gepeste onzekere meiden. Onzekere meisjes vallen namelijk ook gemakkelijker ten prooi aan loverboys. Cemal is daar ook tegen. ''Ik vind dat die mannen echt vermoord moeten worden''. Er volgt een streamlock.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.