Dominique heeft er niet van kunnen slapen. ~ Utopia Gekte

2/23/2016

Dominique heeft er niet van kunnen slapen.

Nog altijd optutten.

Tijdens het opmaken praten Gabriëlle en Dominique nog even kort over de nominaties. Dominique verwacht vooral stemmen te krijgen van het publiek en 'jaloerse meisjes'. Dit omdat ze het meisje van Bas is. ''Dat kreeg Naomi ook toch'', laat ze weten. Als de dames verder praten over make-up en kleding wisselt de regie weer naar andere bewoners. Bjorn, Bas en Michael zitten met elkaar te kletsen aan de picknicktafel in de loods. Bjorn leest wat dingen uit de krant voor en vind het bizar. Het gaat over gevangenen die ruim van te voren te horen krijgen dat hun cel wordt geïnspecteerd. ''Het is net Amerika joh, net als films. Dat is wel bizar, dan ben je bewaker en eigenlijk zelf keihard crimineel'', zegt hij over bewaarders die gevangenen helpen. Hij las namelijk ook voor dat bewaarders die niet zo sterk in hun schoenen staan worden gebruikt voor klusjes of extra faciliteiten. Enfin, hij leest het hele artikel zo'n beetje voor. Michael zegt uiteindelijk zichzelf mooi te gaan maken. Wat Cemal betreft hoeft hij daar niks voor te doen. Bjorn herhaalt vervolgens 10x dat hij 'hier iets voelt bloeien' en dat vind hij een mooie ontwikkeling.

Uiteindelijk krijgen we Dominique weer in beeld. Zij staat nog altijd voor de spiegel om zichzelf op te maken. Tussendoor wisselt ze zelfs van spiegel, wellicht omdat bij die andere meer licht zit. Ook Gina is nog verre van klaar voor de nominaties. Zij lijkt weer helemaal opnieuw te beginnen met haar make-up. En ze begint met het inkleuren van haar wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder.  ''Ik vind het leuk als ik hoor waar mannen over kunnen praten. Gewoon simpel over de zee'', zegt Dominique na een lange stilte. Zoals je merkt is er nog weinig spanning te beleven op dit moment. :-) Wel is Dominique erg zenuwachtig. ''Ik heb er niet van kunnen slapen. Niet om het ontvangen, maar om het geven. Wie ben ik om daar over te oordelen'', herhaalt ze nogmaals.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.