Dominique gaat kamperen ~ Utopia Gekte

2/19/2016

Dominique gaat kamperen

Ramona is blij in Utopia te mogen zijn

We gaan nog een keertje terug naar de afgelopen nacht want er is nog meer gebeurd. Om tien over twaalf zien we Michael bij Ramona gaan liggen. ''Gabsie me sister. Ik vier mijn verjaardag met jou. Ik ben zo blij'', aldus Ramona. Ramona laat weten dat ze de anderen heel lief vind en dat ze blij is dat ze het met hun mag vieren. Morgen heeft ze post. Bas en Dominique zien we zoenen bij het dartbord. ''Als dat geen ne*ken word'', roept Cemal die langs komt lopen. ''Nou nee hoor'', reageert Dominique. ''Jullie hebben regels hé'', vraagt Cemal. ''Ik heb regels, Bas niet'', aldus Dominique. ''Ik heb echt wel regels'', laat Bas weten. Om kwart over zien we Gabriëlle, Michael, Gina en Ramona dansen in de slaapkamer. Ze doen iemand na en hebben veel plezier. ''Dep je hoofd'', roept Gabriëlle. Al snel zijn ze weer uit gedanst en blijft Ramona alleen achter in de kamer. ''Mama i love you, mama i love you en ik zie je morgen'', zingt ze.

''Voel je je een beetje jarig'', vraagt Cees. Ramona zegt van wel. Ze heeft nog nooit zoveel mensen aan haar bed gehad. Ze vind het fijn en is heel blij dat ze daar mag zijn. Niet veel later zien we Gina en Dominique op de vide. ''Jullie kussen wel met elkaar'', laat Gina weten. ''Ja, als je elkaar leuk vind is het moeilijk om dat niet te doen'', antwoord Dominique. Ze wil er alleen geen labels aanhangen want dan word het al snel een ding en dan ga je je anders gedragen. Toen ze wat hadden ging ze soms niet naast hem op de bank zitten want anders word er gezegd ''ze zitten altijd samen''. Nu gaat ze gewoon een keer logeren. ''Slaap lekker'', roepen Gina en Gabriëlle. Met haar kussen zien we Dominique naar de caravan lopen. ''Welterusten ik ga kamperen'', roept ze ook naar de mensen die bij het rokersbankje staan. ''Wat leuk om even te kamperen'', aldus Dominique. ''Toch beter dan in de loods'', vind Bas.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.