Dominique een verwende aap omdat ze geen brood met schimmel eet ~ Utopia Gekte

2/17/2016

Dominique een verwende aap omdat ze geen brood met schimmel eet

Zo denkt Cees er over

Na het ingelaste spoed centraal vanwege de markt die slecht loopt, gaat iedereen om twaalf uur weer zijn of haar eigen weg. Je zou denken dat ze nu allemaal snel aan de slag gaan, maar niks is minder waar. Bas gaat eerst de eend doen. Cees duikt de keuken in om een lunch klaar te maken. Ook Gina duikt de keuken in voor een lunch. Bjorn wil straks radiostations gaan bellen en Ivan zien we koffie pakken. Om tien over twaalf zien we Dominique en Bjorn achter de computer zitten. Cees en Gina zijn dan nog bezig met lunch maken. Als Dominique ook wat te eten wil maken merkt ze dat het nieuwe brood weg of alweer op is. Cees zegt dat er nog wel ander brood ligt, maar Dominique merkt op dat daar schimmel op zit. Dat gaat ze dus niet eten. Cees legt het broodje vervolgens gewoon terug in de kast. ''Leg je die pita nou terug? Er zit schimmel op'', reageert Dominique verbaasd. ''Ja, maar er zijn ook mensen die het wel eten. Op kaas zit ook schimmel. Anders gooi je het weg. Zoek het allemaal maar uit'', reageert Cees geïrriteerd.

Dan komt Michael aanlopen. ''Waar zat schimmel op'', vraagt hij. Cees zegt dat er geen schimmel op zit. Of nou ja een heel klein puntje en dat heeft hij er naar eigen zeggen al afgehaald. ''Er mankeert niks aan ze moet niet zo moeilijk doen. Verwende aap is het allemaal''. Dominique zien we vervolgens haar frustraties op de vide bij Ramona uiten. Ze word bijvoorbeeld weg gestuurd achter de computer, maar ze worden er wel op aangesproken als de promo niet op tijd af is. En ze gaat ook echt geen beschimmeld brood eten. Ze voelt zich echt gefrustreerd over dingen, maar het veranderd niet en lijkt niet aan te komen. Ze vind Cees een schat maar Dominique raakt het zat dat bepaalde gedrag dat ze telkens ziet. Om half één is er opeens weer een woordenwisseling in de keuken. Victoria zegt iets over rommel dat niet opgeruimd word. Ramona gaat meteen een doekje er overheen halen, maar benadrukt dat ze netjes haar eigen bordje heeft opgeruimd en Michael zegt dat er nog mensen zitten te eten en dat het straks wel gebeurd.

Verder zien we dat Dominique en Ramona om tien over één druk bezig zijn met het monteren van het promo filmpje. Bas en Michael zien we met een markt bord slepen. Ze maken er een showtje van, waarschijnlijk zodat het extra in beeld komt. Gina is druk bezig in de kapsalon want ze heeft weer een klantje die haar haren laat verven en om tien voor half twee worden ook de boodschappen weer afgeleverd. ''Valt mee. Alleen veel sigaretten hebben jullie'', laat de leverancier weten. ''Het is weer crisis hé'', reageert Benjamin.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.