Dochter Cees neemt afstand van Utopia. ~ Utopia Gekte

2/24/2016

Dochter Cees neemt afstand van Utopia.

Terugblik op vanochtend.

Tussen alle hectiek door gaan we nog even terug in de tijd. Vanochtend hadden we geen tijd om een bericht te maken, maar er is zoals altijd wel het een en ander gebeurd. Daarom blikken we nog even terug op wat (on)belangrijke gebeurtenissen van het begin van de dag. Zo kwam Cees bijvoorbeeld om half 5 uit zijn slaap. Na wat te hebben gesnoept en dergelijke keert hij terug naar droomland. Vanaf 8 uur 's ochtends worden de bewoners weer één voor één wakker. Ivan is de eerste en zet een bakje koffie. Rowena volgt en daarna is Gabriëlle de eerstvolgende die in beeld komt. Tussendoor krijgen we weer schattige beelden van een eekhoorn te zien. Wanneer Cemal wakker is in het cordwood ruimt hij al snel de vaatwasser leeg. Ook vraagt hij aan Cees of hij toevallig een bakje koffie of thee lust. Al met al begint de dag gemoedelijk en rustig. Het enige 'probleem' was dat Cees de telefoon nodig had. Hij dacht dat Gina er mee naar bed was gegaan, maar ging natuurlijk niet onder haar deken kijken als ze nog ligt te slapen. Later bleek dat Ivan de telefoon had en kon Cees eindelijk bellen.

En dan de markt. Aanstaande zondag is dat weer uit mijn hoofd, maar kan ook zaterdag zijn oeps... De kaartverkoop loopt in ieder geval niet zo lekker. Rowena vroeg aan Wim op hoeveel ze inmiddels zitten. Dat blijken er nog niet heel veel te zijn. Er komen ook niet zoveel kramen als voorheen. Ik geloof 18 stuks momenteel. Voor de BV zou het prettig zijn als er nog een boost kan worden gegeven aan de kaartverkoop. De markt is meestal de grootste inkomstenbron van de Utopia bewoners. Verder was er ook weer post deze ochtend. Rond een uur of 10 haalde Ivan dit op bij de poort. En Cees was samen met Benjamin de gelukkige vandaag. Cees zijn zus is vandaag jarig en Benjamin zit vandaag precies 8 maanden in Utopia. Veel feestvreugde is er overigens niet. Cees heeft een vrij duidelijke en harde brief gekregen van zijn dochter. Zij vind Utopia niet meer om aan te zien en heeft er een beetje afstand van genomen. ''Het zijn er drie die niet meer willen komen, dat gaat lekker'', mompelt Cees. ''Het gaat voorbij aan al mijn normen, waardigheid en principes'', schrijft zijn dochter onder andere.

Een pittige uitspraak, maar zeer begrijpelijk. Vooral door het gesprek wat Benjamin en Rob niet veel later hebben samen. Zo zou Benjamin bijvoorbeeld nog weleens een meisje 'willen pakken'. Rob adviseert om het dan wel te doen zonder dat anderen het zien. Benjamin vind het schokkend dat andere mensen denken dat hij ze gelijk meeneemt naar een boom. Maar dat imago heeft hij toch echt aan zichzelf te danken. Al is het maar één keer voorgekomen dat hij echt vies was. En met een enge hijgerige stem seksuele dingen voor elkaar probeerde te krijgen. Enfin, laten we daar maar niet teveel aan terug denken. :-) Het ligt niet alleen aan Benjamin. Sommige vrouwen vragen er ook gewoon om. Zo legt Rob uit dat een vrouw eens met hem wilde ''douchen'' in Utopia. Zij zou gewoon een man en kinderen hebben.

Nu we toch bij de douche zijn beland... Cemal en Ivan hebben samen op de computer zitten kijken voor een nieuwe badkamer. Ze willen de badkamer namelijk gaan uitbreiden. Er moeten meer wasbakken komen en de wasmachine en droger moet er in passen. Ook zijn er nog wat andere dingen die ze willen veranderen aan de badkamer. Zo moet er ook een bad gaan komen als het even kan. Uiteindelijk was het tijd om de nieuwe bewoners op te wachten bij de poort. En de rest is geschiedenis. :)2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.