''Dit mag echt nooit meer gebeuren'' ~ Utopia Gekte

2/24/2016

''Dit mag echt nooit meer gebeuren''

Gina met haar hoofd in de koeienpoep

Om vijf over zeven na het gesprek in de slaapkamer vind Cees opeens tien handdoeken in de kamer. Ze misten een hoop handdoeken en blijkbaar lagen die allemaal verstopt in de kamer van Cees, Michael en Ramona. ''Dat is een wasmachine vol en alleen in deze kamer'', laat Cees weten. ''Dit mag echt nooit meer gebeuren'', vind Ramona. ''Niet zeggen dat het van ons is. Het is ook nog van Rowena'', laat Michael weten. ''Ah jongens'', horen we Cees roepen als hij één voor één de handdoeken uit allerlei hoekjes tevoorschijn tovert. ''Niet zeggen hoor Cees. Zeg maar dat je het ergens anders gevonden hebt. Onder Rowena's bed'', grapt Michael. Cees vind zelfs nog een elfde handdoek. ''Dit kan echt niet hoor'', vinden Michael en Ramona. ''Niet zeggen dat het bij ons vandaan komt. Zeg maar dat je het overal vandaan hebt. Dit is wel heel genant hoor'', vind Michael. Maar hij moet er ook wel om lachen. Cees doet makkelijk drie dagen met een handdoek. Je hoeft niet elke dag een nieuwe te pakken. ''Elf handdoeken. Stel gekken'', aldus Cees. ''Dit kan echt niet. Ze zijn allemaal van Cees. Komt allemaal uit Cees zijn kast'', grapt Ramona. Cees maakt er een stapel van en zet het dan nog even goed met de camera op de foto.

Daarna zoekt Cees nog even verder. ''Dertien'', horen we Michael gillen als Cees weer een handdoek tevoorschijn tovert. ''Gewoon een complete wasmand vol'', laat Cees weten. Met de twee die ze nog een keer kunnen gebruiken er bij geteld hebben ze er zelfs vijftien op de kamer liggen. ''Oh dit kan echt niet. Dit kan echt niet'', roept Michael uit. Cees gaat vervolgens fluitend met de handdoeken er vandoor. ''Het zijn jouw handdoeken die jij daar neer hebt gelegd hoor'', laat Michael aan Ramona weten. Maar heel druk lijken ze zich er niet om te maken. ''We kunnen nu wel de kasten roze verven'', merkt Michael op. ''We zijn wel slordig hé''. Niet veel later hebben ze het weer over Dominique. ''Je hebt gewoon eerlijk gezegd wat je gevoel is'', aldus Ramona. Als Bjorn de kamer in komt praten ze nog even verder. Ze hadden Rob niet op de bank verwacht. De bank zonder Wim had Bjorn wel in zijn hoofd. Bjorn denkt dat Cees en Dominique dan sowieso wel op de bank hadden gezeten als Wim er niet was geweest.

Om tien voor acht zien we Gabriëlle, Victoria, Ramona, Rowena, Wim en Ivan bij de koeien. Dominique en Bjorn zien we nog binnen. Dominique denkt dat als er iemand binnen komt en ze zien en horen dat Wim er echt niet meer wil zijn dat ze dan Wim wel weg stemmen. Of er moet iemand binnen komen die zo'n hekel aan Bas of Rob heeft. Dominique verwacht echt niet dat Bas naar huis gestuurd word en Bjorn verwacht dat ook niet. Dominique zou het verschrikkelijk vinden als ze Bas naar huis sturen. Daar zou ze verdrietig van zijn. Het is haar maatje daar. Meer dan een maatje. ''Het kan ook dat er een vrouw binnenkomt die het op Bas gemunt heeft en jou weg wil hebben'', laat Bjorn weten. Om vijf over acht nemen we weer een kijkje bij de stal. Gina gaat namelijk ook de uitdaging aan en met haar hoofd in de koeienpoep. ''Gina hoe voel je je meis. Je make-up zit prachtig'', laat Rowena weten als Gina de poep weer van haar gezicht af heeft gewassen. ''Ik heb zo'n fris huidje, ik raad het iedereen aan'', grapt Gina. ''Gina is vanaf vandaag een echte Utopiaan'', horen we iemand op de achtergrond roepen. Binnen praten Bjorn en Dominique rustig verder. Dominique vind het vervelend dat Cemal nu al ziek is. Hij zit er pas net. ''Wat zal die zich rot voelen''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.